07/01/2019

Draft Series

Unknown7:25 am
Bukan drama je nak ber-series eh, blog ni pun sama! haha
Disebabkan terlampau banyak entry yang tersangkut bertahun dalam draft, so aku decide nak keluarkan yang mana boleh. Slack bila content tu cerita yang dah berbulan tapi baru publish. So aku decide untuk kekalkan je content tapi post ni di bawah label: Draft Series. Kalau korang ada terbaca post berlabel draft series ni, please jangan pelik eh hehe teruskan membaca.


Setakat ni jumlah post terkumpul dalam 68. Ni include sekali dengan post yang aku revert masuk draft disebabkan content yang terpaksa difilter! haha Jarang mood rajin blogging ni datang tau. Sekarang ni pun banyak idea baru. Tapi aku perasan la orang dah jarang bukak blog. Kalau blog ni style macam Instagram, confirm berlumba orang jadi blogger pasni. Ops! ㅋㅋㅋ Taksemua orang tahu aku ada blog. Yang mana rapat je tahu. Segan wuu orang baca blog kita. haha Setakat kenal di alam maya je takpe. Blog ni platform yang takde kat social media lain, tu yang buat aku sayang nak tinggal blog even takramai dah active user.

Aku pun dah siap update gambar dalam blog ni. Dulu banyak guna gambar from Google. Sekarang, almost 98% gambar sendiri. Baru sesuai nak letak copyright by Anis Amir, gituhh. Buka semester nanti, mesti slow balik blog ni haha. Nasib ko la dapat tuan pemalas ni.
Till then.


Feel free to drop your comment

Post a Comment