26/03/2018

Need Help!

Anis Amir7:02 pm
Assalamualaikum.
Rindu nak blogging tapi keadaan tak mengizinkan. :( Semester 2, boleh tahan tough. Tidur pun taklena fikir kan assignment. Sebab takboleh nak bebel panjang, aku dengan rendah hati nak minta tolong sesiapa yang sudi untuk luah masa untuk jawab survey simple ni. Rabu ni kena submit, so memerlukan ihsan dari anonymous alam maya hihi


Apa korang perlu buat, sila click link kat bawah & jawab survey. Sikit je soalan taksampai 5 pun, just jawab Yes or No sahaja. Actually ni untuk subject New Media, assignment Portfolio Website. Make sure sebelum korang jawab survey, kena visit dulu website portfolio.

Link website portfolio: https://anisamirme.wixsite.com/anisamirwork
Quick Survey: https://goo.gl/forms/qW2pXHJ93OczjREZ2

Bagi je apa-apa comment, -ve ke +ve tak kisah tapi lecturer lagi suka kalau ada comment -ve tapi depends opinion masing-masing laa. Terima kasih yang sudi jawab. Lopviyu gais!
Doakan assignment saya cepat sikit surut supaya dapat kembali aktif blogging, Amin...

remarks! ## minta jasa korang untuk buka website ni guna laptop sbb utk mobile view taksempat nak edit :( Ingatkn takbanyak lari, tapi mmg kena edit balik. So, for better view, sila guna laptop :)

Feel free to drop your comment

Post a Comment