Selamat Tinggal

Assalamualaikum,
Hari ni merupakan hari last aku menggunakan classic template (i hope) Sebab finally dapat jugak move on kepada simple template even design 100% copypaste design yang lama.


Sedih jugaklah sebab aku ni merupakan pengguna tegar classic template / blogskins since 2011. Salah satu sebabnya, hanya classic template je aku dapat edit ikut kehendak sendiri. Dulu memang tiap minggu tukar design baru. Even ramai orang cakap classic template ni susah, bagi aku classic template lah paling senang sebab takde 'format' yang kena ikut. Tapi tulaa... classic template ni banyak sangat kekurangan berbanding template lain:

1. Takde bloglist
2. Takde blog archieve
3. It's just a template.

Bagi aku takdelah banyak sangat tapi yang takde tulah yang perlu ada untuk blog. Tapi sekarang ni, aku dengan rendah diri nak mintak pertolongan dari sifu-sifu yang mahir tentang simple template sebab blog aku ni sekarang ada masalah.

1. blog lama sangat loading
Tapi tadi dah timbang berat blog and ni hah resultnya. Tadi dapat 8++ je sekarang 25.87. Sebelum ni memang laju giler blog aku loading tapi tadi since dah convert ke simple template lambat bebenor.

Ada lagi kot menda yang aku tak touch up. Taksempat dah! Esok dah start intern. So, memang terpaksa iRedha dengan keadaan blog ni sampai June nnt T.T Kalau sesiapa tahu solution, mohon bantulah saya insan yang kerdil ini. huhu and kalau korang ada ternampak mana-mana error pun bagitahu yer. Terima kasih :)
Till then.




1 comment:

  1. waaaaa bnyaknya semut kt blog ni,patutla manisnya kt awak!!! :P
    btw good luck for your intern ;) im your 647
    http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/

    ReplyDelete