Musim FYP

Assalamualaikum,
WEEK10-- Lamanya tuan blog ni menyepi bukan sebab bawa diri, tapi cuba menenangkan diri. Minggu depan dah nak present FYP! Cuak nya Ya Allah.


Macam-macam dugaan ada. Nanti-nanti lah kita cerita. Assignment pun dah beratur, semua nak dalam waktu yang sama pulak tu T.T Dah last sem. Next sem, kena praktikal pulak. Wish me all the best guys. Mohon dipermudahkan segala urusan untuk last sem ni. Taknak kena repeat subj huhu Kenapa? Alaa, nanti lah yer ada masa kita cerita. FYP dah memanggil-manggil kalau tak menyahut mahu cari penyakit! Nah, hadiah preview FYP, sekeping jer. Kalau rajin nanti I tunjuk XD
Till then.

No comments:

Post a Comment