Telekung Travel Murah Serendah RM35

Assalamualaikum.
Well, biasanya kita jadikan alasan, telekung kat masjid berbau laaa, takbawak telekung so malas solat lagi laa, telekung tebal sangat so susah nak bawak kehulu-kehilir. So, meh sini saya nak promote satu IG shop ni, yang menjual telekung travel serendah RM35! Mana nak cari harga murah-murah macam tu akak-akak oii? Kalau tudung fareeda harga ratus tu sanggup kita beli, why not kita beli satu telekung, yang senang dibawa kemana-mana kalau pergi travel. Corak semua pun cantik-cantik, memang berbaloilaah dengan harga serius taktipu. Saya dah beli satu. Puas hati sangat.

Kain takjarang, ringan, lagipun disediakan sekali beg untuk letak telekung tu. Free je tau.
Biasanya kalau keluar dengan kawan, bila nak solat waktu tu ramai orang mesti kita berebut nak telekung kan? Kalau ada yang jenis sensitif mesti rasa takselesa nak kongsi. Takpe saya faham XD


@dfiya --
@dfiya --
@dfiya --

Telekung ada banyak corak, banyak warna, dan juga banyak harga ^^ Senang cerita, lagi 'meriah' telekung tu, lagi 'meriah' harganya XD hahah Faham tak? Harga start RM35 sampai RM80 kot. Dan ada banyak jenis kain. Cotton ada, parasut ada. Parasut tu kain jenis yang ringan dan takpanas, dan juga takjarang. Sebahagian contoh corak telekung travel macam kat bawah :





Ada banyak lagi corak, korang pergi visit igshop ni kalau nak tengok sendiri okeyh? Takpun kalau nak senang, direct je ws di nombor :


Dfiya Collection
011-33339960


Telekung untuk budak-budak pun ada tau. Siap ada gambar barbie lagi. Mcam kat bawah ni. Taksure ada lagi ke design selain daripada ni. Korang boleh pm dorang ye.


Selain daripada telekung, @dfiya pun ada menjual handsock, niqab. Nak senang click je hashtag #dfiyalacehandsocks . Kat situ macam-macam warna korang boleh tengok. In sha Allah dalam 2-3 hari dah boleh sampai kat rumah korang telekung ni. Tapi taksemua warna available. Kalau nak jugak, kena tunggu dorang restock dulu lah. Hokey, sampai sini jekot. Selamat bershopping. Lets support our local product ; D



3 comments: