Review IGshop : Kissproof Lipstick Serendah RM5 !!!

#promosi sepanjang bulan syawal !!!
Assalamualaikum,
Hari ni nak review satu igshop yang menjual kissproof lipstick. Apa itu kissproof lipstick? Nowdays kan dah bermacam jenis lipstik hado. Aku yang jenis yang taksuka dan takambik kisah pasal make-up semua ni mana lah tahu rupanya sekarang ni, kissproof antara lipstick yang popular dikalangan remaja. Kenapa agaknya ? Mestilah sebab harganya beb XD Student macam aku ni, yang takbekerja manalah mampu sangat nak beli lipstick berjenama bagai. Melainkan, ada orang sponsor hihi

Rate harga satu batang KL (kissproof lipstick) ni ialah RM10 exclude postage. Kalau korang beli online memang kena fikir harga postage laa. Kalau beli kat butik semua tu senang. Kalau harga tulis RM10, hah memang RM10 je kena bayar. RM10 ialah harga purata yang aku jumpa. Ada je yang jual RM6,RM8, RM4 sebatang tapi mostly ada syarat. Contohnya kena beli 6 batang dulu, baru boleh harga RM4. Untuk yang suka borong boleh laa kan. Tapi igshop yang aku jumpa ni kalau korang beli sebatang je pun dah dapat harga RM5. So bagi aku murah la tu. Memang banyak je igshop lain yang jual harga murah-murah macam ni tapi, mesti kita ragu-ragu kan?

"Betul ke ni RM4 sebatang. Jangan-jangan dia tipu aku."

"Takpun, nanti mesti dia charge harga lain."

"Trusted tak igshop ni? Takbanyak followers pun."

Ni antara persoalan yang selalu bermain dalam fikiran aku setiap kali nak purchase online. Bukan aku sorang je kan macam ni? So, igshop ni memang TRUSTED sebab aku dah purchase 3 batang KL ^^ hihi Nampak tak nafsu aku macam mana? Tambah pulak harga murah macam tu, lagi aku ngap!



@kissproof.murah.rm5
@kissproof.murah.rm5
@kissproof.murah.rm5

--
--
--

Memang semua RM5 kan? So kalau berminat boleh serbu igshop ni. Nak order, terus ws kat contact number stated. As usual, postage sm RM6, SS RM10. Sejak masuk U ni, kena pandai berjinak-jinak dengan kosmetik lah hihihi Barulah nampak perubahan skit, dari dulu muka budak sekolah je. KL ni ada 19 jenis warna tau. Dan memang semua seller menggunakan code yang sama. So no worries.




kissproof.lipstick.rm5
013- 6241940





Warna semua lawa-lawa. Aku pun dah rabun mata nak pilih yang mana. Nak kena bayangkan muka sendiri lah.. Kan nanti beli-beli taksesuai ke. ^^ Untuk yang berkulit putih takde masalah. Semua code sesuai. Tapi kalau macam aku ni, memang kena filter habis-habis. Taknak ah orang pandang aku atasbawahatasbawah bila pakai lipstick ni nanti. hehe


Nah bukti! hehehe Baru tadi boleh ambik kat PPL. Memang in good condition so aku recommended. Nothing much to write,
till then.




No comments:

Post a Comment