Mereput sejak March

1 comment:
Assalamualaikum wahai rakan-rakan maya sekalian,
Lamanya blog ni takberupdate. Last entry 8 March ==' Ape ke malasnya aku sejak masuk sem 2 ni ?!
Tapi malas tu pulak ditambah dengan jadual yang masyaAllah, packed sangat-sangat!! So, memang takboleh nak buat apa. Tapi, sekarang giliran aku pulak nak mereput. 3 bulan ++ cuti sem weyhh. Yipiiii !!!! Lama tak stalk orang nih. hihi


Yang sudi singgah kat blog saya ni, terima kasih banyak-banyak. Yang ada tinggal "flying kiss" kat cbox pun terima kasih ye.. nanti saya balas balik kunjungan korang. Lama-lama tengok blog ni pun, aku dah bosan. Header tu memang... memang nampak sangat aku ni one of the kpoppers kan ?? hehe Bukan hardcore ye, biasa-biasa je. InsyaAllah, bila rajin sikit, nanti laaa.. bila rajin tu datang akan bertukar header tu. Yang dah nak muntakhijau tu, ampun yaaa. *tunduk 90 darjah*

Tak sampai sepuluh hari lagi dah nak sambut kedatangan bulan ramadhan. Taksabar nak berpuasa full tahun ni dengan family :3 Sebab tahun lepas kan.. jadi anak perantau kota KL. Tahun ni dan insyaAllah tahun seterusnya, aku berpuasa disamping keluarga. hihi Poyo je ayat ni.

>>http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/07/kronologi-budak-perantau-balik-kampung.html