Kwangsoo Join Instagram !!

Assalamualaikum.
Well, tadi baru tahu yang Kwangsoo finally .. yeahh FINALLY join jugak instagram! Sebelum ni, member running man yang lain dah lama join insta, tapi Kwangsoo je baru nak balas cinta aku. hahahhahaktuiih XD So, lepas ni, memang setiap masa aku stalk Kwangsoo, nak tahu jugak siapalah geranan perempuan bertuah yang dapat menawan hati dia tu. Kalo taksilap, mesti dia tengah 'in relationship' dengan someone. Siapa ntahh.


Member RM lain pun aku follow jugak. Gary, Jongkook dengan Sukjin. Tu pun, Sukjin baru je.. baru je aku follow tadi. hahaha Just nak support dia. Nantikan tak fair plak --' So, for those yang belum tahu lagi apa insta member-member RM termasuk Kwangsoo, ni listnya :

Lee Kwang Soo - https://instagram.com/masijacoke850714
Gary - https://instagram.com/gaegun
Kim Jong Kook - https://instagram.com/kjk76
Ji Suk Jin - https://instagram.com/jeeseokjin

Masijacoke850714 mean :
Berdasarkan sumber, 'masijacoke' tu maksudnya, "Let's drink coke" . Kenapa coke ? Kalau korang ingat lagi episode yang dia minum coke satu botol macam tuuu je.. Macam minum air kosong. Ingat tak ? Air coke kan bergas so maybe dia nakgitahu laa dia ada bakat dalam minum coke ni. hehehe Pastu yang nombor belakang tu, ialah birthday dia : July 14th, 1987

Okey tu je. Sekian.


2 comments:

  1. Salam mesra..

    Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  2. Hahahaha suka lah jumpa geng minat running man ni syok je baca entry anis hahahahah best best !!
    Kwang soo mmg kelakar kalau takde dia dlam Rm mungkin agak hambar :D

    ReplyDelete