Hiatus Until Final Exam

Assalamualaikum.
Blog terbiar, cbox bersepahh .. entry pun entah kemana. Busy. Mmg busy sangat-sangat dengan assignment. Nak habiss sem dah katakan :3 Buat masa ni, ada 2 assignment penting yang aku kena hadap. 1 lagi quiz dan satu lagi test utk subj Tech Math 1. Last test dgn quiz result hancoss. So kena bt yg paling OK, nak cover balik markah quiz yg lepasss.

Last paperrrr 6hb Januari. Sabar lah wahai hati.. sabar. Ditunda! Sepatutnya 3hb tapi masa tu public holiday sekali dgn Maulud kalau akutaksilap. So, 6hb baru habis final exam. Cuti taksampai sebulan pun. Pastu sambung sem2. Fuhhh. perjalanan aku nanti makin berliku-liku lah. Ni pun dah kena beli tiket awal-awal, kang nanti takbalikk ganu aku tsk. tsk. Aku beli online je ticket. Senang pun senang. Just pergi kat website ni : http://www.eticketing.my/

Then, pilih bas pilihan korang. Kalau aku, mmg pilihan di hati tetap, Sani Ekspress.. tambah pulak dengan peristiwa haritu. Boleh baca kat SINI. Memang bersyukur sangat-sangat. Terima kasih pakcik. <3 <3 <3



Last but not least, ni ada teaser pasal final project utk Subj. Intro To Multimedia. Aku kena buat Interactive Storybook. Pray for me guys.. Setakat ni alhamdulillah takde problem lagi. Sebelum ni memang aku takpernah guna pun Adobe Flash.. Ni baru berjinak-jinak. Beginner lah katakan. Memang tak setanding dengan animator yang dah pangkat degree semua tu =='

Nak sambung balik siapkan assignment ni. 18hb dah kena submit. Tambah plak aku ni guna yang trial version je utk Adobe Flash. Anyone tahu tak mana nak download FULL VERSION ADOBE FLASH PROFESSIONAL CS6 ? Kalau tahu, nak jugakkkkk :D




2 comments: