Segment Blog Review by Sally Samsaiman

<< klik banner di atas untuk join >>

21st Oktober - 26th October 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)

Assalamualaikum semua.
Hari ni aku nak join satu segmen review blog. Aku ni bab-bab review blog memang aku suka ^^ Dulu aku ada update entry pasal review : S I N I  Kalau korang nak baca, dialu-alukan .

Dengan cara review blog ni juga dapat tingkatkan pageview blog aku. Almaklumlah, blog aku kadang-kadang tuan dia rajin menaip sampai 2-3 entry sehari, kadang tu 2-3 entry je seminggu hihi
Bergantung atas tahap kerajinan aku jugak =='

Khidmat random.org digunakan untuk memilih 5 orang blog yang bertuah untuk direview. Harap2 dapatlah direview oleh Kak Sally XD




15 comments:

  1. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum .. Snggah dri segmen yg sma. Jemput singgah ke blog sya jika brkelapangan. :)

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. fuza pun da join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  6. cantik blog awak . singgah dari segmen sama . jemput datang blog parihh :) http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  8. Sofu join juga
    Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  9. IM blogwalking untuk segmen ni. Singgah sini ;)

    ReplyDelete
  10. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  11. saya juga join segmen ni

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  12. I truly appreciate your valuable information. :)

    ReplyDelete