Running Man VS Ice Bucket Challenge

Assalamualaikum.
Just wanna share with you guys gif yang aku ambik dari tumblr. credit to : smtownbaby Haha Thanks to her/him sebab buat gif untuk running man member. Tapi, sorang je takde, Jihyo noona. Aku pun taksure sama ada Jihyo noona memang tak ada orang calonkan dia ke, ataupun dia just donate without buat challenge tu. Takpe, nantikan jelah.. haha

Kalau hari tu aku ada share yang Jonghyun dengan BF dia, Kim Jonghyun of SHINee .. Kalau nak tengok ni linknya : klik SINI. So hari ni takada video. Video tu aku malas laa nak upload banyak-banyak. Just simple gif. Enjoyed ~

1. Lee Jae Suk


Hahaha Ya Allah gaya dia tuh..Menikmatinya kesejukkan ais tu.. Tergoda mak >,< Yang tuangkan ice tu kalau taksilap si Kwang Soo.. sebab aku ada tengok video ni. Wuiiih, sejuknya.. Bayangkan jelah. tempat dorang kan bukannya panas sangat pun. Kalau tempat kita ni, lain cerita. So aku salute kat mana-mana selebriti, person yang take this challenge. Daebakkk ! JJang ^^

2. Kang Gary


Apakah ??? O.o haha not to much reaction. Tapi ekspresi muka dia tu menggambarkan segala-galanya. Perhh.. ayat novel BM mana aku ambik ni ? haha Good job Kang Gary !

3. Ji Suk Jin


Short pant, short sleeve .. Bayangkan jelah 'azab' dia tuh.. hehe Yang kelakarnya orang yang tuangkan ais kat sukjin ni.. Siap terangkat kaki.. Macam siram pokok je aku tengok ==' ngehehe

4. Lee Kwang Soo





Yang aku curious, sape yang simbah ais tu ? Jong Kook eh ? nampak macam dia dahh.. dengan tangan plus dia punya gaya berjalan.. haha Kwang Soo yya ! Tak perlulah buat ekspresi muka macam tu.. Nampak macam menyedihkan sangat daa. huhuhu T.T Dah la buat time malam,, sejukknya ..

5. Kim Jong Kook


Yang ni korfem yang simbahkan ais tu Kwang Soo.. haha Jong Kook pun nampak macam tengah tahan dia punya effect kesejukkan tu jugak. Berketul-ketul ais tu jatuh.. Sejuk bhaii. Good job tiger ^^

6. Haha


Last but not least, our casanova.. Haha.. Yang ni memang koferm jugak yang tuangkan ais tu Jong Kook. Menggigil-gigil kawan dibuatnya. Agaknya ais yang dorang guna ni memang 'fresh' dari peti ais. Tengok jelah apa yang jatuh tu.. memang tabikk spring laa. 

7. Song Jihyo


Not this time ^^ haha Okeylah, nak sambung tengok RM pulak. Start ep 209 dengan ep 210. Ep 208 ?? Hurmmm.. meluat aku nak tengok sebab ada Suzy tu. Sorry lah.. aku mmg anti dengan dia .. so so sorry sape fans dia tu. Aku takfaham kenapa selalu jemput dia even ramai jer idol perempuan lain yang lagi sporting, lawa, yang boleh jemput as guest. ==' Suzy ?? Spoil to me ..






2 comments:

  1. ahaha..dh tgk RM members buat ice bucket challenge. xD
    igtkan sya aja yg anti dgn suzy tuu T_T

    ReplyDelete