Rare : Kacau Dodol Di Tengah Bandar !!

Assalamualaikum semua.
Please jangan terkejut #cehh konon macam gempak je! dengan gambar kat bawah ni ... haha Masa hari puasa yang lepas, Unikl Miit ada buat event kacau dodol. So students dijemput hadir untuk memeriahkan event tu. So, disebabkan hari tu kitaorang ada class, so join la sekali. PErhhh ! kacau dodol di tengah bandar? Hanya available di UNIKL MIIT je okey.. hehe Memang terbaik.

Tapi tsk tsk.. aku taksempat nak ambik dodol tu sebab pembahagian dodol pada jam 3 petang. waktu tu aku dah ada kat hostel. Malas nak tunggu. Tapi aku ada kirimkan kat kawan aku, namun malang tidak berbau. hihi Dodol tu dah habisss.. T,T Baru nak merasa dodol 'bandar' macam mana..


Event ni memang tiap tahun akan dibuat pada bulan puasa.. Tu pun kalau tak ada aral melintang. Ni dikira event WAJIB untuk Unikl Miit laah. Unikl lain aku taktahu. LBNT, lagi minggu depan ada final exam. Sekejap je rasanya.. Then cuti sem dan sambung next sem.. Tapi perjuangan aku di Unikl masih jauh.. Ada 2 tahun lebih +++ lagi. Doakan kejayaan aku untuk final exam nanti okey ..


No comments:

Post a Comment