Menang White Falcon Guitar Keychains

Assalamualaikum.
Seperti yang dijanjikan Kak Sally iaitu penganjur bagi CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur Merchandise Contest, hari ni pada jam 2 petang, akan diumumkan pemenang bagi contest tu. So, hari ni membusykan diri so malas nak bukak laptop. haha ^^ berdebar punya pasal #serius taktipu. Then, bukak dashboard tadi, adalah salah seorang pemenang contest ni iaitu :


Girang : http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2014/08/menang-cnblue-photocard.html

Dia ada bagitahu yang dia menang cnblue photocard. Wahhh ! Bestnya . Masa ni aku dah terfikir, sapalah agaknya yang menang guitar tu.. hehe Sungguh taktipu yang aku berharap sangat untuk terpilih as pemenang utama ! haha Memang aku curahkan segala idea, bodekkan untuk terpilih. Tapi, bukan nak riak, atau hidung tinggi tapi aku memang ada keyakinan sikit lah yang aku ni ada chance untuk terpilih. perhhh ! ayat aku macam gali kubur sendiri jerrr =='


Bagi siapa yang nak baca, tengok, skodeng entry penyertaan tu, boleh klik SINI.
So, alhamdulillah terima kasih Ya Allah sebab murahkan rezeki aku dalam contest ni, dan juga terima kasih buat Kak Sally sebab pilih sebagai pemenang.Taksabarnya bila hadiah ni sampai. Ni nak belanja satu gambar Jonghyun hehe ^^




1 comment: