Lee Jonghyun dan ALS Ice Bucket Challenge

Assalamualaikum.
Wow ! Sekarang ni dah macam trend pulak IBC ni among people world wide, korean idols and artis antarabangsa. Artis Malaysia ada ke yang dah buat ? hehehe Taktahulah pulak kalau ada yang dah sahut cabaran ni ==, For those yang wandering apa itu ALS ice bucket challenge ni, korang boleh ke link ni :

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/08/apa-itu-ice-bucket-challenge-als.html

credit to : Kak Sally Yonghwa's 
Well, tadi masa aku scroll news feed di facebook, ternampaklah Allkpop ada post pasal Lee Jonghyun (CNBlue) dengan Kim Jonghyun (SHINee) take this challenge. Auwww my burning pun take this challenge. hehe Onew dah buat ke blom erk ? Rasanya blom kot. hehehe

Kalau korang nak tengok video tu boleh je ke link di bawah ni :

http://www.allkpop.com/article/2014/08/next-round-of-celebrities-get-drenched-for-the-als-ice-bucket-challenge


This two person sebenarnya rakan baik. Nama pun sama cuma nama keluarga tu je berbeza. Lee dengan Kim. hihi So happy and pround with my burning. Till here ^^

2 comments:

  1. memang tgh hangat ALS Ice Bucket Challenge ni... dah try buat sendiri ke... try la memang best!

    ReplyDelete
  2. @puteraduyong, haha takde orang calon kn lg. Tapi takberani nk sahut challenge ni

    ReplyDelete