2nd Farewell : Cuti Raya almost END

Assalamualaikum
Dah 2-3 entry yang sepatutnya dipublish dua tiga hari lepas disumbattnya ke dalam draft ==' Kenapa ? Satu je satu problem dia : tersangkot tengah jalan . Buat entry separuh je then rasa macam "perlu ke aku publish entry ni? rasa macam takbest jer.." Adoii, nampaknya dah makin merudung PV blog ni ! haha Tapi, terima kasih banyak-banyak yang still singgah, jenguk, tumpang click ads kat blog ni.. Hanya Allah je mampu mebalas jasa baik korang. Yang sudi follow tu, muachhhx *flying kiss tuk korang Haha Eh!


Bukan flying kiss, aku kirimkan doa selamat sejahtera dah sentiasa dimurahkan rezeki kepada korang. May Allah ease everything in your life, guys ^^ Niat dalam hati masa permulaan entry ni memang nak buat 'short entry' sebab dalam beberapa minit je lagi even ada dalam sejam lebih lagi, aku akan berangkat ke Kuala Lumpur. Bye bye Terengganu.. Bye home.. bye bye family .. and Si Fiona Gebu

#if korang belom kenal sape si Fiona lagi, moh jemput untuk stalk aku punya IG : @anisyamirlee7o Hehe Opps, aku privatekan lah.. hoho : P Sebenarnya, dia lah nyawa jantung hati intan payung aku. Sayang Fiona ketattt-ketatt.. : 3 Gonna miss you my little gebuss cat.





Normal lah kan kalau stay jauh dari tempat belajar. Terpaksa korbankan satu hari lebih awal berbanding kawan yang stay dekat dengan tempat belajar terutamanya yang stay area Selangor, Selatanians lah senang cakap. Aku ni kan Pantai Timurlians. Woahh ! Kerlassss ko Jemahh LOL Konfem jalan jam kan ? Tapi kalau malam-malam macam ni harap-haraplah tak jam sangat. Tapi entahlah.. aku tak ada pengalaman naik bas tengah malam lagi ni. So, this is my 1st experience ever. O.o

Yang problem sekarang ni ialah luggage. haha Banyak nya beg aku bawak. Dah la satu beg tu besar kedabak. Tapi, omma cakap normal la orang baru balik raya. Mesti bawa banyak barang. So harap-harap orang lain same situation dengan aku, kan ? Ke aku je yang macam ni ?Ya Allah janganlah.. Merana aku nanti =='


Last but not least, korang please doakan aku selamat sampai esok pagi yer. Terima kasih sudi baca,singgah blog aku ni even kunjungan korang takberbalas. huhu  Tsk tsk.. hope faham situasi aku yang dah secara rasminya menjadi full time student. Bye korang.




No comments:

Post a Comment