WW : Best GIF of Running Man Ever !

Assalamualaikum peeps.
Lusa(Jumaat), maka berangkatlah aku ke Kuala Lumpur aka Keyell. Nak jadi budak U dah nanti. haha ^^ Barang dah hampir nak complete aku packing. Gambar ? Takyah la.. hehe

Hari ni taktahu nak update pasal apa, so aku just nak share beberapa .. beberapa ke ? banyak jugaklah gif running man yang memang superb daebakk ! Enjoy ^^ Nanti nak bw kat blog korang-korang.. Lepas ni dah kena limitkan la aktiviti berkenaan blogging bagai ni.. Bye world..


Ya Allah Kwang Soo yya ! haha Aku taktahu apalah motif dia angkat sofa tu letak atas badan dia. Menyeksa diri betul la mamat ni .. kihkihkih Kalau Haha tu takpelah , 'pendek' tapi dia yg macam lampu jalan punya tinggi ada ke patut nak nyorok bawah sofa yang ... =.= 


Asal cute sangat Gary ?? haha Tapi laju jugak dia jalan dalam keadaan macam tu kan ? Adoii XD Yang ni kalo seingat aku episode yang ada penyanyi veteran tu.. Akhir sekali main lawan guli..  Rindunya masa kecik-kecik dulu.. 





Apakah ????! hahaha Yang atas tu memang lawak habiss ! One of my favourite episode.. Mmg hilarious gile episode tu. Kan dorang kena jadi babo aka bodoh haha Pastu 3 orang princess pilih yang mana dorang suka. Lebih kurang macam tulah.. Kwang Soo mmg menjadi sangat ^^ Nampaknya Jaesuk mmg nak bersaing dengan Sukjin ke ? Easy brother vs Dumb brother ?? ngehehe


Flawless giler kulit jihyo O.O Untungnya lah anjing laut ni.. Mujur Gary dah buat dulu /.. Yang dalam episode sekali dengan G-Dragon, Daesung dengan seungri tu.. Yang kena pikat hati Jihyo. Korang ingat tak apa yg Gary dah buat ? Tu pun one of my favourite episode. Tapi sedihh sbb TOP tak hado T.T


Episode 200 kan ? Wah happy 200th episode ^^ Nanti nak tengoklah.. Auuuw, Gary kiss snake, Jihyo kiss anjinglaut.. Pepun mesti episode ni lawak .. kalau aku memang otak senget la baru aku cium ular tu.. Geli kowt >.<


3 jejaka tampan ? Tampan ke ? Ni lah kalo korang nak kenal icon of betrayel. Siap tubuh kelab lagi tuh. Yang aku pelikk, apa kehel nya Sukjin ada dalam group ni ? Bukannya dia ke yg selalu dibetrayel kan oleh member lain ? hahaha


Korang nak tahu tak apa sebenarnya Kwang Soo buat ? Dia macam ludahkan air liur kat Haha ! Sebabnya, Haha cakap dia apa ntah aku tak hengat hahaha Bapak kuangjaq Kwang Soo.. Tapi pastu dia mintak maaf. 


Last but not least, gif Kookie.. haha 1st time tengok Jongkook takut macam ni. Boleh tahan garang jugak singa ni . Singa vs Harimau . Sape yg menang ? Semuanya dalam episode 200.  Yang taktahan tu, muka Jongkook masa sikat 'rambut' si singa tu. Mengerang ke hape? hahaha

Gif je tanpa description takbest jugak.. Tak nak baca pun tak apa.
Tak berdosa pun haha Nak layan RM ep 200 pulak. 




1 comment: