Today My Life Begin : 21 June 2014

Assalamualaikum warga dunia semua ^^
Sahur oii sahur hehe Jarangnya lah aku update entry time waktu macam gini .. Well,  hari ni kan dah nak daftar masuk untuk belajar. Sedih woo tapi entah eksited pun ada. Pft.. =='

kalau nama bukannya angan-angan memang tak sah kalao tak setinggi gunung ! Ni salah satu impian terbesar aku. hahaha Nak dapat bilik macam ni.. Huh best nya ^,^ Tapi yang ni better lagi daripada yang bawah ni. kalo yang bawah ni, sure-sure tidur tak nak bangun dah.. haha Nightmare kalo tak bangun esok pagi.


Ada ke yang nak bangun kalau dapat bilik hostel macam ni ? Dah siap-siap set jam mesti setiap 5 minit. Bila alarm tu berbunyi for the 1st time, terus fade-up, tutup semua alarm kat telefon yang dah disetkan tu dan berazam serta bercita-cita tinggi nak bangun 5 minit kemudian.. 5 minit kemudian yer. 

5 minit kemudian mengikut jangkaan aku..

oh shhhut up ! Bukannya 5 minit tadi aku terkejut pastu tidur balik pastu berazam tinggi bagai mendaki gunung sebelah rumah nak bangun . Terlepas bas terlepas kelas yang paling penting sambung tidur balik. hahaha Eh ! Dilema okey menda macam ni.. Aku yang stay asrama dalam 1 lebih tu pun selalu je terjadi kat diri sendiri. Tapi tak time lah guna alarm hp, aku kan budak nerd.. hp mana bawak ^^ Setakat alarm dalam kepala otak je.. Set 5 minit tapi, 50 minit kemudian.. =.=

<< perhhh.. macam hotel daa. Bilik tidur aku sendiri pun tak ada rupa cam gini >>

Tapi aku takberapa kisah sangat. Asal ada katil sendiri sudah. Yang lain hal, fikir kemudian. haha Okeylah, sebelum mengakhiri entry pagi buta aku ni, aku nak promote satu GA yang aku sponsor. 2nd time aku sponsor hadiah untuk GA orang, GA sendiri pun kelaut ==' hehe Niat mmg nak buat GA tapi belom diberikan kesempatan. Sabar ye.. coming soon


Uh mak aih ! Banner pun dah lawa ^^ Berlangsung selama sebulan. Korang join jangan takjoin okey. Aku malas jugak nak buat entry berjela-jela ni .. mood dah hilang da.. waktu semakin menghampiri.. hihi Apa-apa hal, korang klik je banner kat atas tu. Syarat dia simple je.. Basic punya syarat kalo join GA. Kalo syarat nya banyak, korang follow lah sikit2, jangan sampai takbuat teros tau. 

Mintak diri dulu korang semua. Doakan kejayaan saya di sana , boleh ? InsyaAllah, saya doakan korang pun berjaya dalam apa jua bidang, kerja yang korang ceburi. Uihh.. KLCC dah terpacak depan mata ni ! hihi 



3 comments:

  1. Hahah kalau dapat bilik centu, memang tak keluar dri biliklah jawabnya.

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya :)
    cantik gila bilik camtu.

    ReplyDelete
  3. Salam, feel free to join my contest. Boleh ajak kawan2 blogger yang lain juga. Thanks ya

    http://masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    -admin-

    ReplyDelete