Rezeki Berblogging

Assalamualaikum.
Alhamdulillah Ya Allah. Penantian hampir sebulan berhasil jugak ^^ hehe Masa hari Ahad haritu, aku ada dapat call dari Abg Poslaju, dia tanya rumah aku kat mana ? 1st time kot ada posman call aku nak tanya rumah kat mana ==' Lawak pun ada jugak ! Tapi aku tak ada kat rumah, so dia tinggalkan je barang tu, so esok aku kena ambik kat pejabat poslaju.

Disebabkan tahap kemalasan yang melampao, aku tunggulah jugak my mom yang pergi ambik ! Mcm tak hado guna jer lesen kereta aku >.< haha So, tadi dah dapat !! yeah


Yeah ! Dah la dapat warna putih !!! Hati mana tak senang weyh ^^ Boleh tahan berat jugak 'kepala' jam ni.. Aku ingatkan battery tak ada sebab jarum tak bergerak pun, rupanya jarum saat tak ada haha Apa benga* sangat aku nih =.=

Ni merupakan hadiah untuk kemenangan aku dalam GA XOXO Giveaway By Lyn Lyna Target memang nak menang entri terkreatif sebab dapat beg EXO ! Teringin nak ada satu beg EXO XD Tapi alhamdulillah, terpilih jugak as :


InsyaAllah, ada kesempatan nanti, aku review online shop K-Kiomi Market . Tadi aku dah usha barang-barang kat sini, sungguh tak tipu ! Harga ditawarkan lebih murah berbanding online shop kpop yang lain yang mmg lebih famous ! Sunggu tak tipu ^^ Nanti aku review.

Dan tadi, syok-syok melayan Beast Showtime EP 5, ada bunyi hon ! Poslaju lagi : D Mak aku dah tahu, barang tu mesti yang aku punya Hahaha


Ni pun boleh dikatakan penantian ^^ hehe Dah lama GA ni tamat tapi Sis Amirah busy . Biasalah kan, nama pun student . So tadi dah selamat sampai hadiahnya. Cookies ni boleh dijadikan bekalan untuk sambung belajar nanti .. haha Menang pun sebab aku ni salah seorang drpd 10 peserta terawal ! GA : Couple Chocolate Cookies Contest

Dan tadi, menang topup RM 5 !!! Jimat duit omma dengan appa kan ? haha  Alhamdulillah, tak sangka jugak menang. Sape yang belum check, klik S I N I Mana tahu anda salah seorang pemenang bertuah tu kan ? ^^

Kesimpulannya, rezeki Allah tu luas . Jangan lupa menyebut alhamdulillah dengan segala nikmat, rezeki yang Allah limpahkan. Kalo tak menang, sebut alhamdulillah, kalau menang, sebut jugak alhamdulillah. InsyaAllah, pintu rezeki kita diluaskan olehNya.Yang penting, jangan merasa dengki dengan rezeki orang lain, seeloknya, berfikir positif. Peringatan untuk diri sendiri jugak ni ^^ hehe


4 comments: