Farewell .. Bye Bloggers T^T ..

Assalamualaikum readers and fellas and everyone..
Adoi.. Jam dah pukul satu pagi lebih tapi still lagi mengadap blog .. Bukannya tidur ==' Kalau tahu di omma ni, mampus aku ! hehe Tapi, dalam keretakan boleh tidur ^^


Esok, pukul 7 pagi maka berangkatlah aku sekeluarga ke Kuala Lumpur.. Daftar hari Sabtu (21.6) tapi pergi awal sehari.. Eh ! Bukan nak daftar awal sehari.. Gilo ke hape ! haha Takla.. Nak pergi awal sehari la, aku ni duduk Terengganu bukannya Negori Sembilan ke.. Selangor ke yang bukak pintu je, nampak menara KLCC *nmpk benor nipunya** hehe Overnya ayat aku.

Taktahu sama ada ni last entry aku ataupun esok aku hupdate lagi.. InsyaAllah esok kalo sempat kat hotel nanti aku update lah 1 lagi entry. Takpe, lepas ni dah kurang entry daripada aku. So, selamat traffic dashboard korang.. tak ada lah busy memanjang.. kihkihkih XD Barang semua dah kemas.. 3 beg O.O haha Biasalah perempuan kan.. Takkan nak ikut adik aku tu..hari pertama daftar satu beg je dia bawak ?! Aku ni nak percaya ke tak percaya ke tak.. Alah percaya jelah.. dia kan lelaki.. bukannya perempuan ^,^

<< motif letak gif ni : ambil mood sikit lepas tengok semua episode HP >>

Dah la.. lain kali lah kalo nak buat entry berjela-jela berangkai-rangkai pun.. Nak sambung berangan daa.. Bye bye korang-korang. Doakan kejayaan saya selama 3 tahun di Unikl Miit , boleh ? ^^



No comments:

Post a Comment