Di Review, Twice

Assalamualaikum semua..
Tinggal 17 hari lagi sobs sobs >.< Eksited nak sambung belajar and masuk alam universiti , tapi sedih sebab im gonna miss my home so so much plus nanti mesti jarang nak blogging .. haha even nanti lappy menjadi peneman sejati ^^

Well, semalam alhamdulillah dua kali blog ni di-review. Tak sangka ada jugak yang sudi review blog ni yang semakin hari semakin hambar je tanpa berupdate .. . Sebenarnya, aku aktif kat blog satu lagi.. GA's Sections : 3rd Blog Sekarang dah masuk musim GA, Segmen, Contest kan, so sape lagi nak lepas peluang cuba nasib ^^

Boleh baca selanjutnya di entry > S I N I <<

Thank you so much dear adik Intan ^^ Tak sangka pulak terpilih untuk direview.. Aku tak tahu pun aku terpilih as pemenang MRB ! Aku ni pun terfikirlah, apa maksud M R B tu.. Oh.. May Review Blog rupenya.. haha Ingatkan apa tadi.. Btw, thanks again.


Bog Title : The Parisophobia
Blog url : http://luvmywonderland.blogspot.com/
Owner : Intan Amani
Extra(s) : UPSR candidates, 12 y/o , on semi-hiatus, busy with preparations for UPSR

Blog Intan pun apa kurang cun kedabomm lawanya ! Sangat kemas, dan akak suka cara adik appreciate hasil kerja orang lain.. I mean, ruangan credit blog Intan.. Tak ramai yang kenal erti PENGHARGAAN ni.. So, keep it up okeyh.. Ramai yang rela menjadi copycat dan copy paste punya orang.. ^^


Boleh baca selanjutnya di > S I N I <<

Hah ! Ni lagi satu .. Terima kasih Alan sudi review blog kak Anies ni.. Terima kasih jugak atas
pujian tu.. hehe ^^ Kemain pandai dia puji hah.. 9 out 10 ??? Kenapa tak 10 je ?? hehe Sis
gurau jer Alan.. Tapi, aku lagi jeles dengan blog dia sebenarnya.. nak tengok ?

Ni headernya yang memang menggugat iman-kejelesanku >.<


Dan yang ni screen shot blognya.. so so jeles dengan blog Alan.. lawa sangat.. Memang
sudah berkenan di hati ni.. Orang kata, jatuh cinta pada pandangan pertama ! haha


Bog Title : Mr.Right Blog's
Blog url : http://mrrightonblog.blogspot.com/
Owner : Muhammad Nurazlan a.k.a Alan
Extra(s) : 16 y/o , InsyaAllah Arkitek to be, orang Taiping ^^ born on May 28th 98

Blog Alan ni memang dah menjadi one of my favourite list lah ! Bukan senang aku nak suka/adore blog someone tuh.. Tapi yang ni memang tak tipu .. betul-betul adore sangat blog Alan.. Lagipun, kite geng biru kan ? XD Tenang sangat masuk blog ni.. Tak serabut.. InsyaAllah, nanti memang nak masukkan blog Alan dalam bloglist Kak Anies, tu pun bila blog ni dah bertukar kepada Simple Template Pray for me .. hehe

Okey tu sahajalah bebelan kita pada hari ni.. Nanti insyaAllah sambung cerita lain pulak.
Tak janji tapi insyaAllah lah kan.. Thanks semua sudi stop by and i really appreciate it <3



6 comments:

  1. tahniah2 dpt samb. blaja. dip ye? :)

    bestnya ade org sudi review blog die. ehehe

    ReplyDelete
  2. Thank you sebab sudi review blog alan dan pujian-pujian terhadap blog Alan :) I hope you can edit your blog to simple template one day..AMIN ~ btw terima kasih again kak :)

    ReplyDelete
  3. eh bestnyer dapat review yang puji2 sume :3

    ReplyDelete
  4. TQ sbb review back ye kaq.. Apreciate sesangat... Thanks yaa.. Doakan kejayaan saya.. :)

    ReplyDelete