Dapat Lamaran Daripada KMJ

Assalamualaikum.
Kesian aku tengok kawan aku yang dah sambung belajar tapi mood still lagi teringat kat rumah ^^ haha Nanti turn aku pulak =.= *tamparpipikanankiri**

Tinggal beberapa hari lagi sisa hidup aku sebagai penganggur SPM terhebat pada abad ini ! 21.6 baru daftar masuk Unikl Miit ... Barang semua jangan kata beli, packing pun belom. Ada aku kesah.. haha Eh, mana ada. Tipu je . Barang dah ada yang beli.. dan ada jugak yang belom beli.. nanti nantilah aku settlekan .

Dulu eksited terlebih sebab ada kawan aku yang memang kawan dari sekolah rendah and aku pun quite rapat dengan dia dapat tempat belajar yang dekat. Aku kat KL, dia kat Putrajaya. Tu dulu lah... huhu Sekarang ni, dia nak pergi Kolej Matrikulasi Kedah kat Changlung. So, satu ke utara, satu ke selatan ==' Dia suruh aku check jugak matrik,


Dapat kat Johor!!! Yo yo orang Johor ! haha Dah la dapat course account . Oh ! memang sah sah aku tak pergi .. Aku ni aliran sains, boleh je aku ambik account ni tapi pleaselah, 2 tahun mengadap addmath pun aku rasa nak muntah terlajak lariiss dah. Time addmath je, jatuh mood nak belajr. Nampak tak betapa seksanya aku belejar addmath dulu . haha 

Tarikh daftar pulak, 12 June ???! Tinggal 1 je lagi tak termasuk hari daftar. So, dengan rasminya, saya MENOLAK tawaran ini. Alhamdulillah dapat jugak even 2batch tapi hati ni dah berkenan dekat Unikl daaa hahaha So, for those yang belum lagi check klik sini :

Semakan Keputusan Matrikulasi Sesi 2014

Jom check ! Takkan korang tak nak tahu korang dapat matrik mana ?? Just isi no k/p dalam kotak tu dan tak sampai dua saat dah dapat result.Goodluck ^^ Yang mana-mana still lagi menjadi ratu sehari kat rumah tu, manfaatkan masa yang ada hahaha Sebab nanti dah tak ada dah saat saat macam ni =.=



No comments:

Post a Comment