Creepers Shoes


Assalamualaikum semua.
Nampak tak 'syurga' creepers kat atas tu ?? Alahai.. nak satu creepers shoes ! Teringin sangat. Mengidam dah ^^ Bukan durian crepe okey, creepers.. creepers shoes. Dulu, aku panggil kasut tinggi tapi tapak flat. Hah ! Kemain panjang lagi nama yg aku bagi. Tapi tadi usha 2-3 IGshop ygjual shoes, then ternampak lah.. rupa-rupanya nama 'rasmi' nya creepers shoes

Disebabkan aku dah 'terbeli' kasut for raya yang memang hillsnya kalah bukit belakang rumah *even belakang rumah ada reban ayam** hehe Tak lah.. bukan reban ayam.. Tapi mini zoo. haha Kalo nasib kau 'baik' adlah nampak satu keluarga binatang yg hidung petak yg warna pink/kelabu tu.. =='

Berbalik kepada topik, creepers shoes ! Sape kat sini ada tahu mana-mana IGshop ke, online shop yang jual creepers shoes dengan harga yang berpatutan dan yang penting boleh DIPERCAYAI ?? Ada tak ? If ada, please inform me boleh ? Tak tahu nak kata apa, dah jatuh cinta tahap meroyang dah dengan shoes ni.. Ish ! Nafsu menguasai diri dahh =.=


Hari tu buat medical check-up. For sure mesti ada ukur tinggi dan berat kan. So berat aku still lagi dalam lingkungan 40++ kg something .. haha Alhamdulillah. Aku tak bersedia lagi nak a step closer dengan 50++ kg ! Cuma,.. tinggi aku : 154 cm ?? 


So aku memang memerlukan creepers shoes ni ^^ haha Tapi tak sangka tinggi aku tak sampai 155 cm pun ==' Aku rasa akak tu salah ukur ataupun berlaku ralat dengan alat tu. ishhh ! Takkanlah tinggi aku cuma 154cm. Hari tu aku ukur , 156 cm. Ke tinggi aku dah berkurangan ?? Tak sampai masa lagi lah tinggi aku nak terencat  *banjir satu kawah**

Memang harga shoes ni agak tinggi erk ? Sebab, aku tengok kebanyakannya dalam 50 and above je.. Tak jumpa lagi yang below RM 50. Kalau lah Nile.com.my ada jual skang ni. Memang konfem aku beli.. InsyaAllah. 



9 comments:

  1. memang style gila sapa pakai kasut tumit flat nih....daebak awesome!hahahaha :D

    ReplyDelete
  2. Oh so ini Creepers Shoes. Srs tanya apa nama kasut ni all this long. Ahahhahah tu ah . Semacam je rasa sekarang, Hahahhah thanks info

    ReplyDelete
  3. comel kasut ni, tapi macam tak sesuai je dgn kite :(

    ReplyDelete
  4. Wow sedapnya.
    bila nak blanja semua blogger hahaha
    gurau ja
    datang BW

    ReplyDelete
  5. @Aiman Mania : Kan ? hehe Sekarang kan dah jadi satu fenomena

    ReplyDelete
  6. @NIzzati Samat : Sy pun baru tahu namanya creepers shoes =.= huhu
    @Sharifah Amarina : Knp xsesuai ? O.O

    ReplyDelete
  7. @Arz Moha : Sedap ? Mcm burger je hihi Kita pun tak ada duit nak beli utk diri sendiri.. Macam mana nak belanja semua blogger ?? hehehe Jgn lupa tinggalkan jejak kat cbox tau ^^

    ReplyDelete
  8. Unik! Ada jugak yang jenis sneakers tapi tumit tinggi flat camtuu. hehe :D

    ReplyDelete
  9. @Ana Lee : Memang unikk ! Akhirnya kat Nile ad jual XD hehe Sesuai sangat kasut ni untuk mereka-mereka yang kureng ketinggian mcm sy =='

    ReplyDelete