Mode Study Akan Diaktifkan



Tak lama lagi dah kena aktifkan balik mode study nih. ==' Ohyeahh ! Eh, korang tak nak tahu ke kat mana I sambung belajar nanti ??? Bahaha I lah sangat. Well, UPU hari tu aku tak dapat : ( Politeknik premier pun aku tak dapat. Matrik ??? Tak dapat jugak lah awak. Tapi kan, kalau dapat pun, macam aku pergi. Aku bukannya pandang rendah kat matrik tau. Ukur baju di badan sendiri. Woahh!
Kemain keluar satu pepatah melayu

Result SPM aku tak lah segempaxx mana. Alhamdulillah dengan apa yang dapat . Kalau tang subject sains tu yang aku sedeh tahap babun ! Nama je sekolah sains, tapi subject sains aku lah yang paling hampehhh ==' Aku memang tak minat sains kottt !!

Apa yang tinggal ?? Yang tinggal semua IPTS . Unikl, KPTM. Dua ni je yang tinggal. Both under mara. Masa kawan aku tolong check kan result UPU aku tu kan, sebak weyh ! Kawan aku semua dapat IPTA. Sorang dapat utara, timur, selatan.. Dorang pun tanya aku, dapat kat mana ??? Aku pun cakaplah, tak dapat plus icon sedih = :' ( duk menangis tu.


Aku pun dah buntu .. Aduiii , kat mana lah aku nak sambung belajar ni.. . Aku pun tetiba teringatkan tawaran Unikl yang aku dapat. Tapi, IPTS kott. Banyak guna duit.. Ayah aku bukannya mesin duit.. Tahu-tahu jelah kan kalau masuk IPTS ni manyak kowt guna duit =='  Tapi, aku dah buat decision !!! Aku masuk Unikl !!! Yeah Yeah.. ^^ Unikl MIIT

Masihkah kau ingat entry yang ini << I N I >> Aku ada mentionkan yang aku dapat kursus Diploma In Multimedia di Unikl MIIT. Aku ni memang jahil betul bab-bab tempat belajar. Aku ingatkan Unikl ni kat Kl je. ==' Sedihh la aku ni kan ?? Sebabkan, kawan aku ada jugak yang decide nak masuk Unikl. Aku ni kemain eksited sebab ada jugak kawan sekolah yang dapat sama. Alih-alih, dia cakap dapat kat Kedah . Aku pun macam, eh pasai apa kat Kedah pulak ?? Bukannya Unikl ni kat KL ke ??! Ruphe-ruphenya, ada 8 kampus Unikl di Malaysia ni. Okey, baru dapat pendedahan baru.

So, ada sape-sape dapat Unikl MIIT ?? Ohyeahh, kita geng . Aku pun try lah survey pasal MIIT ni.. Ya Allah, tengah bandar KL kot. Aku ni memang ada simpan impian sambung belajar 
luar pada terengganu.. Tapi, dapat kat tengah bandar KL. Dorang cakap, dengan KLCC tu,
dekat sangat.





2 comments:

  1. kawan awak masuk unikl kampus kuala nerang ya ?

    ReplyDelete
  2. kita sama ^_^ diploma multimedia... aq intake jun ni ...

    ReplyDelete