Misi Menternak Lemak, Berjaya !!!

Assalamualaikum semua.
Alhamdulillah.. aku tak tidur lagi,.. . hihi Nak tidur tapi perut ni ya Allah meragam pulakk.. buat mogok lapar daaa =.= So, apa lagi, jom serbu dapur.. tengok kat dalam peti ais :

tak ada makanan pun nak makan.. tadi dah makan pizza dua slice tapi still tak cukup. Peti ais penuh dengan air kotak milo je ^^

Tak nak minum.. nak makan..

Tengok kat bahagian freezer, ada ayam crispy yang kena masak 20 minit tu ==' Pastu ada kentang goreng yang kena masak 15 minit tu.. godek-godek jumpa bebola ayam... Tutup peti ais.. . buka kabinet tepi.. jumpa :

Aissh.. takkan nak makan maggi.. hari tu dah makan.. maggie ni kalau nak tahu kan, dia ambil masa lebih kurang dua minggu untuk hadam.. Baru 3-4 hari lepas makan.. tak sempat nak 'buang' dah masuk yang baru.. ^^ Apa kes ?! So, Maggie OUT !

Setelah berfikir dengan waras, aku pilih laa bebola ayam tu, dengan telur dengan daun sup. Okey.. cukup lah tu . tengok lah jam pukul berapa weyh =.= Nak tengok tak hasilnya :



Jajangg !!! Walaupun gambar tunggeng langgang *bak kata org ganu* ada aku kesahh ??!  haha Aku malas nak pegi edit.. so biarkan jelah.. Senang je nak buat.. boleh try kalo-kalo tengah lapar ke kan. nak nak kalau jam sekarang ni ^^

So.. bye bye.. nak sleep tight pulak.. Anyeong .. .



2 comments:

  1. nampak sedap yg bebola tu.. pening tengok gambar..terpaksa terbalikkan lappy..hahah.. gurau2.. :D

    ReplyDelete