Logo EXO Telah Diubahsuai !

Assalamualaikum.. .

Semalam 25 dan hari ni 26/5 , semua lepasan SPM yang memilih matrik sebagai tempat pengajian mereka telah selamat mendaftar .. macam formal jer ==' hehe Well, tahniah for those matriculations goodluck ! Alah, dua sem je kan ?? Ke empat sem ? Sekejap je tuh : D

So,tinggalkan kisah matrik now masuk cerita sebenar. Disebabkan, sejak kebelakangan ni busy mengedit blog sebab nak tukar kepada denim/simple template , tapi sampai sekarang hasilnya tak membuah kan hasil =.= Tambah pulak dengan mood malas nak blogwalking tuh.. Terima kasih banyak-banyak yang sudi singgah blog ni N tinggal jejak kat cbox.

Even, ada je silent readers yang tak pernah tinggal jejak langsong ^^

Tadi, bosan. Hari-hari bosan sebenarnya. So, aku dah renovate/mengubah suai logo EXO kepada logo CN BLUE ?? Eh, jangan ada yang bash aku pulak.. Aku buat ni sebabnya aku minat EXO dengan CN BLUE dengan SHINee dengan .. hah ! Kan list semua tak cukup ruang kang .!

Ni lah hasilnya.. walaupun senang giler nak buat =='

Cantek tak cantek tak ?? haha Senang je.. nak buat.. Okey, so now aku dah tak skip entry..  Adalah jugak satu entry untuk hari ni ^^ hehe . Oh sebelum tu, aku guna dua bahan ni jer.. aku edit guna photoshop cs6 > clipping mask > rujuk tuto clipping mask.



So, aku manfaatkan logo tu untuk jadikan favicon untuk blog ni .. hehe Walaupun tak clear mana kan.. asal nampak yang besar kedabakk kat atas tuh dah cukup ^^


1 comment:

  1. XD tahniah lah jgak buat org2 yg gi matrik :D

    cantik :)SHINee!!! anniversary~

    kalau sis Misaki agak susah nak edit2 pakai photoshop nih.. still budak baru belajar TT^TT

    ReplyDelete