Cara Senang Nak Download Running Man Eng Subs

Sape peminat tegar Running Man ?? Ahah ! Korang dah tahu belum cara nak download Running Man dengan cara yang teramat mudah. Buat sekali, lepas tu tak perlu pusing-pusing kepala fikir cara nak download semula. Simple sangat caranya. Sebelum tu kan, hehe ^^ Macam biasa, akan selitkan satu sesi promote. Aku just nak promote dan minta jasa baik korang yang singgah blog aku ni, jemput-jemput lah klik klik iklan kita. Yang ada gambar ni :


Okey, yang dah klik tu terima kasih banyak-banyak. Mention kat cbox okey bila korang done . Sorry lah, nampk sangat aku ni menagih simpati kan ? Biasalah , nanti nak sambung belajar manyak guna duit awak oii ^^. So. Tanpa berlengah masa, jom kita mulakan sesi pembelajaran kita hari ni. 

1. Mula-mula sekali, korang ke webiste ni : Kshownow .
2. Dah masuk website tu, cari link episode running man yang korang nak download. 
Kat sini, aku bagi contoh nak download episode terbaru RM . Episode 195 . 
Contoh macam kat bawah :


3. Bila dah klik link tadikan, so akan keluar pulak page macam kat bawah ni :


4. Bila korang done klik link dalam kotak tu kan, akan jadilah macam kat bawah ni . Jangan risau. Korang dah separuh jalan ni. Nampak macam panjang sebab aku terang satu persatu. Nak memudahkan korang faham betul-betul jerr ^^


5. Aku dah zoom in. Macam kat bawah ni. Okey, then korang klik link MP4upload tuh. Contohnya aku klik yang part 4.


6. Bila dah tekan link tu, maka akan keluar satu page yang warna biru tu. Korang tunggu je 5 saat. Lepas 5 saat tu, akan ada kotak tulis : SKIP AD  . Tekan je kotak tu. So, akan jadi macam kat bawah ni. Eh, nak habis dah ni ^^ Sabarr .. .



Tadaaa ! Dah siap. Nanti akan automatic download dengan sendirinya. Tunggu lah dalam 10-15 minit. Kalau internet korang laju, dalam 5 minit dah siap satu part. So, senang je kan? Simple sangat ! Kalau tak faham boleh tanya kat kotak comment entry ni. So, terima kasih sebab luang masa jadi student tak berbayar ^^ haha Selamat menonton Running Man XD



4 comments:

  1. [Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz]
    Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
    Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete