What's Up Dengan Header Ni ??!


Semalam bukan main gatal lagi tangan ni pergi buka Photoshop. Disebabkan frust tak dapat matrik Tsk Tsk, even tak nak pergi pun kalao dapat, hihi Maka terhasil lah satu karya sendiri. Apa kata korang ? Over kah ? Hudushh kah ? Never mind . Kenapa gambar lelaki korea ?? Kenapa tak letak gambar sendiri ? Sebabnya, saya tak yakin nak letak gambar saya sendiri untuk jadikan header. 

Tak pasal-pasal bertambah pulak senarai secret admirer I.  Hikhok.. So, dah hampir sebulan guna
header sama, tiba lah masa nak tukar yang baru. Kasi fresh gitu <3 And you know what, blog ni under construction. Sebarang perubahan akan berlaku dari semasa ke semasa.

So, semalam, Kak Hanan ada tanya, macam mana dengan test JPJ hari isnin lepas. Thank Kak Hanan. Prihatin dengan kite. hehe InsyaAllah akanku kongsikan pada next entry. Nak tahu macam mana keadaan aku hari tu ? Pengsan kah .. Menangis kah .. Senyum tanpa kata kah.. Apa apa kah.. .. .
Next entry kita citer-citer okeyh. Nantikan.. hehe *konon ada lah yang berminat.   
** Jumpa petang nanti .. . .. . .. .. .



3 comments: