Freebies : Header EXO Part 1


First time buat freebies header. hehe Excited nya lah. Okey, semua header 
kat bawah ni memang 100% saya yang buat ! Tak ada ciplak mana-
mana pun kecuali gambar tu. Credit to Tumblr . Kalau nak ambil, mohon 
sangat credit kat saya. Kalau baik hati, klik lah iklan kat sidebar tu. Yang gambar 
CN Blue tu. hehe Terima kasih daun keladi, ada masa saya buat 
freebies header lagi : ) Apa pendapat korang ? okeyh tak ?



http://i.imgur.com/nfXoMOU.png


http://i.imgur.com/mPEPQpR.png


http://i.imgur.com/CW06oEh.png


http://i.imgur.com/jVbqMhT.png


Width : 900 px Height : 300px Kalau tak silap lah. Sorry lah dah tak hengat.
Freebies Header EXO Part 2 Coming Soon : D

No comments:

Post a Comment