Cover Buku Giveaway by Irsalina Lovely



** Kalo korang takbuat/taktahu nak buat cover pun takpe. Still boleh join.
Just ikut syarat2 wajib. Klik banner di atas untuk lebih lanjut **

Alhamdulillah , first of all tahniah diucapkan kepada penganjur
kerana hasil karya beliau telah terpilih untuk diterbitkan tidak lama lagi.
Kedua, tahniah juga buat diri ini sebab berjaya menghasilkan beberapa keping
cover yang tidak seberapa. Hasil memerah otak berhari-hari akhirnya
tercipta lah cover-cover berikut :
















 InsyaAllah akan bertambah dari semasa ke semasa. Mohon sangat jangan
ambil tau. Penat-penat saya buat. Lagipun, yang awak buat tu 
lagi 10000 kali ganda cantek dari saya punya. If berminat nak join,
boleh klik di banner di atas. GA ni bakal tamat pada 25 April 2014. Masih
ada masa lagi. Kalau korang tak pandai nak cipta cover pun tak pe,
korang masih boleh join !!! Goodluck : )



9 comments:

  1. Wahhhh....cover ni semuanya cantik2. Kalau akak jd organizer, memang rambang mata nak pilih yg mana satu.
    Levi's KEEP COOL.TQ.

    ReplyDelete
  2. As salam , hai Anies , cantiknya ... gud luck eah , saya pun join jugak .tp design saya x secantik anies . :)

    ReplyDelete
  3. Cantiknya. Bakat besar ni. Wish you, goodluck :')

    ReplyDelete
  4. wah......pndinye awk...mmg kretif

    ReplyDelete
  5. tq sebab join :)
    klu update cover terbaru, jgn lupa komen ye. takot tak tertengok nnt.

    good luck :)

    ReplyDelete
  6. Wah!! BUat sendiri tuw..
    Talented...GOOD LUCK!!!

    ReplyDelete