XOXO Giveaway By Lyn Lyna



Alhamdulillah. Setelah sekian lama entry ni tersumbat jer dalam draft akhirnya
dapat dikeluarkan juga hasil berkat kegigihan serta kesabaran aku menunggu 
harini. (4 Mac 2014) . Kenapa ? Kan GA ni start sebelum tarikh tu ?? 
Sebelum aku cerita lebih panjang. Jemput join dulu GA ni. Hadiah superbb 
daebakkk kao ! Exotics kena join ! WAJIB ! Ni bukan Sunat tau ;) Nk suruh
Luhannie Fairy 'sumpah' jadi pasir nak ? Ohoratt :>
<< click banner jika berminat nak join >>

Berakhir pada 31 Mac 2014 = 2 p.m.
Pemenang diumumkan pada 1 April 2014
Id WhoHAA : Nur Anis Syawanie Bt. Amiruddin

*Back to the story Aduhh ! Aku nampak je nama GA nih : 
XOXO Giveaway By Lyn Lyna , ape lagi, aku terus , .. . .. .

hehe tipu jahhh ! Mana ada aku pergi rembass ini laptop. Kalau
memang nak kena fire dengan Chanyeol Oppa buat lah. Tambah-tambah nanti
aku kena berdepan dengan Big Boss dalam rumah ni : Lovely Omma .
Tak pasal-pasal aku kena ganti balek lappy ni dengan duit poket aku
yang memang dari 1st date aku dengan Kris Oppa, kiteorang bercadang nak 
kawin lari dekat Neverland Hehe *winkwink gurau saje Aku tahu angan-
angan aku ni terlampaooo tinggi . Kalah Mat Jenin. Hehehe ~

What ???! Married my Kris hyung ?? You not kidding me right !! ROLF

 okey Chanyeol Oppa, this is not funny ==' 

Trully not funny. .. . not funny at all okeyhh. Stop it ! Hajimmaaa !!

Okeyh, thank you b'couze back to normal. Gomawo oppa :3

Okey, isu kenapa entry aku tertunggak lama dalam draft tu sebabnya,
aku tunggu tarikh hari ni (4Mac) , which is my birthday ! Yehet !
So, im officially 18 y/o . Apa kaitan nya ? Apa kaitan ? Yelahh, salah satu syarat
nak join GA ni kan kena daftar account WHOhaa , nak daftar tu
kena betul2x, tepat2x 18 tahun. Anda faham ??? 

Okey Lay Oppa, thank you for the blank face ; ) Im totally sure
you not understand what im talking about right ?? LOL

Even now, im always looking forward for all my lovely
bias in EXO, which are all the 12 members of EXO. Haiiihsss ! Taksabar
nya lah nak tengok dorunk ni buat Hello Baby ! Same macam SHINee
dulu tuhh. Tapi dengar citer kan, Suho Oppa, Chanyeol Oppa tersenarai
untuk cast dalam We Got Married Global Edition. Oh No !!! 


Okey keep calm semua. Sasaeng fan sekarang ni mesti tengah plan macam 
mana cara nak culik bakal wife Suho Oppa n Chanyeol Oppa kan ? HAHA *sorry 
xleh berhenti gelak tengok muka Kwangsoo Oppa. ROLF lawak habess **

Okey, keep calm balek lepas tengok muka Xiumin oppa <3<3<3

Sorry kalau ada yg misunderstanding ke hape. Ni bukan entry
biasa yerr. Ni entry jugak tapi combo sekali dengan GA kat ats tu.
Sekian. Sampai sini saja lahh bebelan panjangku sempena GA ni AND
sekali dengan entry special untuk all EXO Oppa. Saranghaeyo <3


Last but not least, macam mana aku boleh kenal 12 EXO member
ni ? Macam mana aku boleh sawan bile tengok dorunk dance ?
Semuanya bermula apabila aku tengok MV of Growl !


And now, bias aku yang paling PALING utama ialah Kris Oppa.
Diikuti oleh Kai Oppa and others . Ohh apa Kris Oppa
buat tuhhh ?????!


Kris Oppa is to busy right now. LOL Bawak 'anak2'
round taman mainan petang ni : D




No comments:

Post a Comment