First GA by HarxenHarley.



<< click banner jika berminat nak join >>

Tamat : 31 Mac 2014
Hadiah-hadiah menanti pemenang :
Top Refferal X 1 : Cash RM30
Entri Terkreatif X 1 : Cash RM20
Hadiah misteri menanti 2x orang pemenang !
====================================================
Wednesday                                      March 5th 22014

Time : 11.58 p.m.       

Hye Claramenda ! This is me, the owner of this blog, Anisyamir. Just call me Anies, for short. Hehe Sorry laa, saya takberape fasih sangat bahase Omputihh ni. So, saya mix la okey, Half Malay
Half English. Sebenarnya tetiba muncul satu idea ni, nak buat satu entry about us, beserta perasmian join GA awak. *potongreben**

Congrates for the first GA. Nanti saya tumpang promote okey . Hermm, what this entry is all about ? 1st , you SPM leavers sama dengan saya jugak kan ? Hehe Keep praying for our batch 96
results okey ? Biarr kasi gegarr 1Malaysia :) Btw, you asal mana ? And you know what ? Tarikh birthday awak merupakan tarikh saya join dunia Blogger ni. Tak caye ??? Check kat >> SINI <<

Opps Tarikh tak ada lah. hehe Tapi betul. Saya taktipu pun.


And you're in love with anime kan ?? Tapi saya in love dengan Kpop ! Tapi not hardcore, hard die , sasaeng fans okey, saya masih lagi ditahap yang normal. Here saya ada sediakan throwback sepanjang kite berblogging. What yours and what mine ??
My 1st Entry Title :  1st Post ! 
Date : November 26, 2011
Day : Saturday
Your 1st Entry Title : Weslife !
Date : December 30, 2012
Day : Sunday
My Last Entry Since Today : Lucky Giveaway By Wani
My Total Post : 186 Posts
Details : 2014 = 84posts | 2013 = 12posts | 2012 = 67posts
 | 2011 = 23posts |
Your Last Entry Since Today : First GA By HarxenHarley
Your Total Post : 91 Posts
Details : 2014 = 78posts | 2013 = 12posts | 2012 = 1post |
Hah ! Yang ni jela yang saya sempat buat throwback. Sebab kalau nak details, alamatnya tak tahu lah siapnya bila. So, ni throwback simple by me. Rasa sampai sini je kot. Anggaplah entry ni, merupakan
salam perkenalan dari saya untuk awak. Amboi! Bunyi macam tajuk lagu pula kan ? *salam buat kekasih** Last but not least, wish you all the best in your life, especially for our upcoming SPM result and also for your GA. I support you okeyh ! Bye < :





9 comments: