Tshirt Wolf 88 Serendah RM30 Include Postage

1 comment:

Walaupun era Wolf dah lama berlalu, itu tak bermakna Wolf  diatas ni dah berlalu dengan zaman kegemilangan dorang dulu. Entry kalini bukan khusus kepada kpopper sahaja, sape-sape pun boleh baca. Kalau dulu, aku ada buat 'review' tentang satu IG ni, di mana para peminat tegar aku yang dulu bukanlah yang sekarang setia hujung nyawa Wide Shawl, maka kali ni aku nak share
satu IG lagi bagi peminat EXO : We Are One !

Kalau berminat nak jenguk entry pasal Wide Shawl tu boleh klik >>SINI<<  Sejak boleh dikatakan aktifberistagram skarang ni, so sempat la jumpa berpuluh-puluh IG pasal shopping online. Sebab niat dari tahun lepas nak cari tshort Wolf88 yang affordable, sebb bajet tak berape tinggi,
so, nak dijadikan cerita maka timbullah cinta pandang pertama dengan satu IG ni. Fuhh ! Harga yang termurah yang pernah aku jumpa. Sungguh tak tipu okeyh.


Korang nak design macam mana ? Macam-macam ada. Shortsleeve ke long sleeve ke. Ada :) Yang macam Nora Danish pakai kat atas ni pun ada. Nak tengok banyak-banyak gambar design tshirt ni
senang cerita korang jenguk  la mentar IG tuh. Pasti tak percaya dengan price yang ditawarkan. Senang cerita , below RM 30 termasuk postage . Hah ? Murah kan ? So, boleh la angkat kaki
semua, start enjin kereta, pergi drivethru kat IG tu pulak. 






Tadaaaa ! Aku pun nak tumpang glamour sekali dengan Nora
Danish . Sama tak ?? Sama kan :) Haha Nak cerita pasal kualiti kain memang okey. Kain tshirt ni lembut sangat. Kalau time musim 'summer' plus dry season ni memang best pakai. Tapi cuma kain jenis bergetah so better korang beli size yang bukan korang pakai contohnya kalau korang bersize S, why not beli size M/L. Lagi selesa untuk pakai. Okey, sekian sahaja di sini. 


First GA by HarxenHarley.

9 comments:


<< click banner jika berminat nak join >>

Tamat : 31 Mac 2014
Hadiah-hadiah menanti pemenang :
Top Refferal X 1 : Cash RM30
Entri Terkreatif X 1 : Cash RM20
Hadiah misteri menanti 2x orang pemenang !
====================================================
Wednesday                                      March 5th 22014

Time : 11.58 p.m.       

Hye Claramenda ! This is me, the owner of this blog, Anisyamir. Just call me Anies, for short. Hehe Sorry laa, saya takberape fasih sangat bahase Omputihh ni. So, saya mix la okey, Half Malay
Half English. Sebenarnya tetiba muncul satu idea ni, nak buat satu entry about us, beserta perasmian join GA awak. *potongreben**

Congrates for the first GA. Nanti saya tumpang promote okey . Hermm, what this entry is all about ? 1st , you SPM leavers sama dengan saya jugak kan ? Hehe Keep praying for our batch 96
results okey ? Biarr kasi gegarr 1Malaysia :) Btw, you asal mana ? And you know what ? Tarikh birthday awak merupakan tarikh saya join dunia Blogger ni. Tak caye ??? Check kat >> SINI <<

Opps Tarikh tak ada lah. hehe Tapi betul. Saya taktipu pun.


And you're in love with anime kan ?? Tapi saya in love dengan Kpop ! Tapi not hardcore, hard die , sasaeng fans okey, saya masih lagi ditahap yang normal. Here saya ada sediakan throwback sepanjang kite berblogging. What yours and what mine ??
My 1st Entry Title :  1st Post ! 
Date : November 26, 2011
Day : Saturday
Your 1st Entry Title : Weslife !
Date : December 30, 2012
Day : Sunday
My Last Entry Since Today : Lucky Giveaway By Wani
My Total Post : 186 Posts
Details : 2014 = 84posts | 2013 = 12posts | 2012 = 67posts
 | 2011 = 23posts |
Your Last Entry Since Today : First GA By HarxenHarley
Your Total Post : 91 Posts
Details : 2014 = 78posts | 2013 = 12posts | 2012 = 1post |
Hah ! Yang ni jela yang saya sempat buat throwback. Sebab kalau nak details, alamatnya tak tahu lah siapnya bila. So, ni throwback simple by me. Rasa sampai sini je kot. Anggaplah entry ni, merupakan
salam perkenalan dari saya untuk awak. Amboi! Bunyi macam tajuk lagu pula kan ? *salam buat kekasih** Last but not least, wish you all the best in your life, especially for our upcoming SPM result and also for your GA. I support you okeyh ! Bye < :





XOXO Giveaway By Lyn Lyna

No comments:


Alhamdulillah. Setelah sekian lama entry ni tersumbat jer dalam draft akhirnya
dapat dikeluarkan juga hasil berkat kegigihan serta kesabaran aku menunggu 
harini. (4 Mac 2014) . Kenapa ? Kan GA ni start sebelum tarikh tu ?? 
Sebelum aku cerita lebih panjang. Jemput join dulu GA ni. Hadiah superbb 
daebakkk kao ! Exotics kena join ! WAJIB ! Ni bukan Sunat tau ;) Nk suruh
Luhannie Fairy 'sumpah' jadi pasir nak ? Ohoratt :>
<< click banner jika berminat nak join >>

Berakhir pada 31 Mac 2014 = 2 p.m.
Pemenang diumumkan pada 1 April 2014
Id WhoHAA : Nur Anis Syawanie Bt. Amiruddin

*Back to the story Aduhh ! Aku nampak je nama GA nih : 
XOXO Giveaway By Lyn Lyna , ape lagi, aku terus , .. . .. .

hehe tipu jahhh ! Mana ada aku pergi rembass ini laptop. Kalau
memang nak kena fire dengan Chanyeol Oppa buat lah. Tambah-tambah nanti
aku kena berdepan dengan Big Boss dalam rumah ni : Lovely Omma .
Tak pasal-pasal aku kena ganti balek lappy ni dengan duit poket aku
yang memang dari 1st date aku dengan Kris Oppa, kiteorang bercadang nak 
kawin lari dekat Neverland Hehe *winkwink gurau saje Aku tahu angan-
angan aku ni terlampaooo tinggi . Kalah Mat Jenin. Hehehe ~

What ???! Married my Kris hyung ?? You not kidding me right !! ROLF

 okey Chanyeol Oppa, this is not funny ==' 

Trully not funny. .. . not funny at all okeyhh. Stop it ! Hajimmaaa !!

Okeyh, thank you b'couze back to normal. Gomawo oppa :3

Okey, isu kenapa entry aku tertunggak lama dalam draft tu sebabnya,
aku tunggu tarikh hari ni (4Mac) , which is my birthday ! Yehet !
So, im officially 18 y/o . Apa kaitan nya ? Apa kaitan ? Yelahh, salah satu syarat
nak join GA ni kan kena daftar account WHOhaa , nak daftar tu
kena betul2x, tepat2x 18 tahun. Anda faham ??? 

Okey Lay Oppa, thank you for the blank face ; ) Im totally sure
you not understand what im talking about right ?? LOL

Even now, im always looking forward for all my lovely
bias in EXO, which are all the 12 members of EXO. Haiiihsss ! Taksabar
nya lah nak tengok dorunk ni buat Hello Baby ! Same macam SHINee
dulu tuhh. Tapi dengar citer kan, Suho Oppa, Chanyeol Oppa tersenarai
untuk cast dalam We Got Married Global Edition. Oh No !!! 


Okey keep calm semua. Sasaeng fan sekarang ni mesti tengah plan macam 
mana cara nak culik bakal wife Suho Oppa n Chanyeol Oppa kan ? HAHA *sorry 
xleh berhenti gelak tengok muka Kwangsoo Oppa. ROLF lawak habess **

Okey, keep calm balek lepas tengok muka Xiumin oppa <3<3<3

Sorry kalau ada yg misunderstanding ke hape. Ni bukan entry
biasa yerr. Ni entry jugak tapi combo sekali dengan GA kat ats tu.
Sekian. Sampai sini saja lahh bebelan panjangku sempena GA ni AND
sekali dengan entry special untuk all EXO Oppa. Saranghaeyo <3


Last but not least, macam mana aku boleh kenal 12 EXO member
ni ? Macam mana aku boleh sawan bile tengok dorunk dance ?
Semuanya bermula apabila aku tengok MV of Growl !


And now, bias aku yang paling PALING utama ialah Kris Oppa.
Diikuti oleh Kai Oppa and others . Ohh apa Kris Oppa
buat tuhhh ?????!


Kris Oppa is to busy right now. LOL Bawak 'anak2'
round taman mainan petang ni : D