Semoga Dipermudahkan Batch 96 , Amin .




Alhamdulillah baru siap isi UPU. Hoho Perasaan nak isi borang ni macam
nak jawab soklan Sejarah SPM.  ..  =.=' Poning eden nak ambik course apa . 
Tapi aku isi ni boleh lagi nak kemaskini lepas exam. Cakap pasal 
exam semua dok hebohh bila la result nak keluar . Ada cakap akhir bulan 
2 ni lahh , pertengahan bulan 2 laa , bulan 3 la Macam-macam. 
Taksenang aku nak enjoy life as Mam besar kat rumah ni : ) hehe Tapi kan, 
xtaulah kalau-kalau KPM nak buat ujian/percubaan makmal kat batch 96 pulak, 
maklumlah k'org kan lahir tahun tikus. Tapi yang lahir tahun 
arnab mcm xde cerita pun mcm k'org neh.

Hah! Tadi aku ada dapat surat tawaran ! Wah macam excited jeer 
dapat surat tawaran masuk U . Cehh! even result xkeluar lg pun. : D 
Tak sempat aku nak bukak sampul surat tu, baru nak feel feel lebih macam 
drama gituhh, buat muka excited, tapi mak aku yang dah rasmi dulu. 
Adoii ibu ni, daun kacau jerrr : ) hehe Nak bace tuh
bukan kemain senggih sampai telinga . .. 
Haha Padahal muka tak mandi lagi B )

Sajerr jerrr ambik mood buat muka terkejut , mata saiz bola 
ping pong macam mak Bawang Merah : Rika Somanto Tomato Sauce . 
Huhu Bukak-bukak tu nampak la nama U tuh, Infrastructure University 
Kuala Lumpur (IUKL) then baca lahh isi kandungan organ 
dalaman surat tuh. plus siap bagi voucer RM 1000. Wow ! 
Macam bonus tuk birthday aku jerr 0.o HEHEHE

Tapi, tu lah . ..  swasta kot. Tgok fees pun WOW ! Gaji ayah aku kalah . 
HOHOHO Tapi course dia cunn jerrr. Tahu-tahu jer aku suka tang 
art2 gituh + technology. Tapi berserah jelahh kat Allah. InsyaAllah 
semoga dipermudahkan segalanya. Amin : )

No comments:

Post a Comment