Jom Exchange Link 8Share, Nuffnang, Churp Churp Dll !




Every Du'aa will remain veiled until you sent your Salawat upon me 
and upon my Ahl al-Bayt  - Prophet Muhammad SAW -


Tanpa sedar , anda telah berselawat keatas junjungan besar Nabi Muhammad SAW. So, sempena hari ni hari Jumaat, penghulu segala hari, lebih baik kita buat amal kan ? Walaupun tak banyak, insyaAllah diterimaNya. Jadi, aku pun nak ajak hangpa-hangpa , sahabat-sahabat, abang kakak sekalian yang ada account Nuffnang, 8Share dan sbgnya, meh kita exchange link , nak ?

Daripada kita berblogging, walking-walking tuh, boleh la kita tolong satu sama lain kan. Tapi, jangan salah faham pulak, ni bukannya Giveaway , Segmen ke hape. Ni saja-saja je aku buat sendiri. Sebab tadi ada terbaca satu entry dari seorang seorang blogger amatur , Kak Fatin Liyana. So, terdetik la jugak nak buat perkara yang sama. Tak perlu keluar peluh pun, hanya click, click dan click .
Pastu siap ! Tapi pastikan habis loading dulu baru nak pangkah . Anda faham ? 

Jadi daripada beleber panjang-panjang, nanti orang naik menyampah, rimas, sakit hati semua, jadi di bawah ni ialah link untuk ke dunia lain. Dunia seorang SPM leavers yang tengah menganggur, duk mengadap lappy 24/7 .


Jadi, kalau ada yang berminat, boleh tinggalkan link iklan korunk di kotak comment. Tapi, tolong berlaku JUJUR. Aku tak tahu apa korunk buat tu ikut 'syarat' ke tak tapi Allah Maha Mengetahui tau. Jadi berlaku jujur la anda sekalian:) Tunggu habis loading , okey ? 


Syarat-syarat Exchange Link Iklan ialah sperti berikut :

1. Click kesemua iklan saya dahulu ( yang link di atas tu )
2. Comment link iklan korunk di ruang comment
3. Maximum jumlah link iklan ialah 5 sahaja. Takboleh lebih tapi
boleh kurang HEHEHE *guraujerr


Senang je kan ? So, jangan rungsing, saya akan balas balik apa yang korunk dah buat. 
Sekian, terima kasih. Salam Jumaat semua !


12 comments:

  1. dah klik iklan cni :) jom klik kat blog sy lak, :D

    ReplyDelete
  2. dah klik iklan awak ... giliran awak pulak .. huhoo .. :D

    http://curium-cr.com/my-6141644

    http://curium-cr.com/my-6096488

    http://curium-cr.com/my-6096600

    http://curium-cr.com/my-6141682


    ReplyDelete
  3. done click! jgn lupa klik link sy pula :D thanks...

    http://curium-cr.com/my-6060616

    http://curium-cr.com/my-6060580

    http://curium-cr.com/my-6131418

    http://curium-cr.com/my-6060520

    http://curium-cr.com/my-6131446

    ReplyDelete
  4. DAH KLIK IKLAN AWAK :) http://my.sharings.cc/p/6E5Qo
    http://my.sharings.cc/p/6E5Ug

    ReplyDelete
  5. done klik semua iklan awk .ni saya punya :) :-

    1. http://curium-cr.com/my-6016380
    2. http://curium-cr.com/my-5947758
    3. http://curium-cr.com/my-6004518
    4. http://curium-cr.com/my-5910918

    ReplyDelete
  6. done clicking your ads! Just click on 3 of my Nuffnang ads is enough :) TQVM :D

    ReplyDelete
  7. jemput join segmen....
    http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html

    ReplyDelete
  8. done click ur ads dear..
    my links ada kat sidebar blog, kat Tabung Study.. hikhikhik

    ReplyDelete
  9. Done click ur ads...
    ini link saya pulak=)

    http://bit.ly/M8vHEd
    http://curium-cr.com/my-6053068
    http://curium-cr.com/my-5928620
    http://curium-cr.com/my-6068392
    http://curium-cr.com/my-6158258

    ReplyDelete
  10. sy tak buat link2 neyh tapi sy tolong awk menabung XDD

    here:
    http://curium-cr.com/my-6142072

    https://www.facebook.com/DumexDugro/app_565654073508548

    https://www.youtube.com/watch?v=ScwaP2TLilU&feature=youtu.be

    http://curium-cr.com/my-6142072

    https://www.youtube.com/watch?v=cjp1IAEAVoM&feature=youtu.be

    ReplyDelete
  11. JOIN :)
    http://curium-cr.com/my-6173222 Burger MCD Saya
    http://bit.ly/1h4DUVO
    Burger MCD Saya 2
    http://bit.ly/1h4DDlO
    Pandai wat Burger?
    http://bit.ly/1h4E7s1
    BIL TPON

    Done click yours :)

    ReplyDelete