Hari Terbuka Asrama SAHUT 2013


Assalamualaikum. Alhamdulillah.
Hari Terbuka Asrama dah melabuhkan tirai. And no more tidur dalam pukul 2-3 pagi lagi.Semata-mata nak hias dorm ? Effect : mengantuk dalam kelas. Okey. Sekian. Macam ban*ang jeh! Bagi aku HTA kali ni BEST!! Excited betul nak tunggu hari HTA tu. Semangat betul. Huh! Sabar jelah.
Tapi, ... .. . Ada peristiwa yang menyayat hati. Tapi biar aku cerita dari start pada Sabtu malam hari Jumaat 
Jeng .. . Jeng .. .. . Jeng .. . . 
Selepas solat maghrib & isyak ktsurau secara berjemaah. Semua duk berpusu-pusu masuk asrama 
masing2x. Lelaki ke Aspuri dan Perempuan ke Aspura. Eh ? Tebalik le : )Aku, penghuni Tok Indera 3 Aspuri buat lah mesyuarat kat depan suraudengan Tok Indera 3 F5 Aspura. Saje tanya progress dorm dorunk. Macam mana, .. . Dah siap belum ? blahh blahhh .. Ekcelli, bukan aku 
sorunk lah tapi dengan others Zealousian (F5) . Dlm 9.30 baru start hias dorm. Sambung balek kerja yang tertunggak. Nampaknya semua tidur lewat lah hari tu. Ni jumlah ahli dorm aku.
F5 - 4 , F4 - 5 Total = 9 .
Tapi, .. sorunk balek dan sorunk lagi pergi kem. OhmaiiGod! Memang kekurangan askar lam kiteorang. 2 org hias luar dorm , 2 hias tandas yang t'lah dpertanggungjawabkan. ( last minit baru bg
thu yang ad jugak pertandingan melibatkan tandas. & tandas tu akan kekal jd milik Ti3 smpai akhir tahun ni) Dan selebihnya dalam dorm.Ni gambar dorm aku sebelum HTA. , .. 


Pendekkan cerita. Esk pagi tu 1 dorm lewat. Subhanallah. & dorm kiteorg mcm kapal pecah. katil xtegang. xmenyapu lg.tinggap xlap lgi. Okey. Memang kalah dh macam ni. Dan askar ti3 dr 9 ke 7 ke 6 org. Sorunk masuk pertandingan tradisional. Ya Allah. Teruknya. .. . Pamplet yg kena siapkan utk pertandingan dh siap. Tapi, .. yg 4 lagi tuh. Belum lg .. . Pagi tu jugak buat. Rushing giler lah pagi tu. Tapi, . Alhamdulillah. Hasilnya , ..


Tema : Angry Bird Space & Season

<< ruang study >>

<< pintu masuk. nama ahli dorm & mentor kiteorunk >>

<< nama dorm Tok Indera 3 2013 ; Zealous = Bersemangat >>

<< kualiti gmbr ; low. Gmbr diambil dlm keadaan tidak cukup pnchyaan >>

Sikit je gambar . Yang dorm lain aku taksempat nak ambil sebb sibuk sangat layan pelanggan. Almaklumlah. Kiteorg ada buat perniagaan time HTA ni. Alang2x dah buat lelah2x, hias habis2x, kiteorg guna kesmpatn buat photo shoot. Sekeping RM 1. Murah kan ? Murah le tu. Gambar tu kiteorg cuci. 

Income boleh tahan jugak. Huhu. Post ni dah terlalu lama tergendala dek kerana masalah teknikal. Hehehe Nak sambung entry seterusnya ,.. .




 

No comments:

Post a Comment