Sweet 17th To Myself

Assalamualaikum semua. Yeah! 
Im 7teen already. Kuikuikui3x Alhamdulillah :) Taksangka hari ni tiba jugak. HAHA Im officially SPM 2013 candidates. Wahh! terharu *konon Sekrg ni kan, semua duk cakap pasai Lahad Datu. Xsangka bleh jadi mcm tu. "Ya Allah lindungilah kami, Ya Allah" Amin Hah! Sekarang tengah menanti kedatangan/kehadiran my birthday kek. Kalau aku takbawak kompen2x dorunk duk bising. 

"mana keknya??" blahh.. blahhhh .. 

Hishh! Okey nanti aku
bawakan , Okeyhhh ?

Sekarang dah masuk bulan 3. Nanti bila aku balik dah nak akhir bulan 3 . Then masuk bulan 4. then2x ~ ~ SPM come. Hadoiii. Tahun ni siyes sedih. Tahun depan aku dah xdpt rasa mcm mana bangun awal kawan kejut. Malam2x buat mesyuarat dorm + beleber dekat junior. HAHA best nya jadi senior. KAN ?? : ) HEHE Im gonna miss this moment. Eh, betol kah tahun aku ni, budak2x WAJIB pergi PLKN . Selama 6bulan? siyess kah? Atau khabar angin ?? Giler kow! Mcam2x boleh aku buat kat umah. Habiskan kdrama .. running man . HAHA Xdelahh.. Tapi 6 bulan tu ,. ... lama sangat lahhHH!. 3bulan pun dah okeyh. Lebih pada cukup seyhhH!

Balek nanti menanti ketibaan beg yang aku beli. Elstinko Bag.

Try search >> Elstinko Bag .

Cute lorh. Erh, bukan cute lahhh .. ganas sikit. Tapi xpe aku suka. InsyaAllah balek nanti baru sampai. Even yang aku beli bukannya Ori punya. But it still Elstinko Bag. Ori harga dia RM4++ RM 5++ Ohh! memang aku duit banyak tu pun. Tapi yang Ori lawa weyh. Okey GTG. Sudah packing barang. Nanti balek asrama. HAHA . byebye. Having last lunch at home. See you cuti nanti. Assalamualaikum .. :)

1 comment:

  1. PLKN tahun awak still 3bulan. jgn risau K? kalau dapat, jgn menyesal. PKLN serius best. akak dh pergi awal tahun hari tu. :)

    ReplyDelete