Bila Facebook Start Famous

No comments:


Assalamualaikum. Kali ni tak nak cerita pasal
Irma atau Ayu Raudhah yang selamat lahirkan baby. Sesungguhnya
saya masih muda. Hehe Langsung tak ada kaitan , kan ? Tapi apa
pun tahniah buat 2 orang pasangan selebriti ni. Semoga both
baby boy dapat jadi anak yang soleh , insyaAllah.

Hamboi! Dah  rasa macm dlm Melodi pulak kan ? Segmen Wish. Wish
je kat sape2x yang ko suka HAHA Okey Mengarut =='
 *perasa'an sungguh* Okey sebenarnya tadi masa syokK syoKk 
layan Facebook tetiba teringat pulak masa dulu2x . Masa Facebook 
start famous. Haha Bukan main berebut lagi sorang2x nak compete siapa 
friends paling ramai. Yo yo ado je kan ???! Tu dulu la. Sekarang tak ada dah. 
And aku mengaku jugak yang aku dulu pun selalu 'stalk' kawan aku punya wall. 
Tengok dorunk punya friends, ramai aku ke, dia. 
Haha Tah pape betul . Ni Mark Zuckerberg punye pasal lah. 
Senang2x je jadi jutawan =='

Tapi yang paling best sebenarnya , .. .. . Dulu *even sekarang
pun* aku suka letak Picture Profile aku gmbr lelaki Korea, Taiwan , Model
*tang mana aku kidnapped ntah gambar tu* , and ada jugak
artis Malaysia yang muka macam Korea sikit. Muka ala ala flower
boy gituh. Then, nak jadikan cerita, ada lah hari tu dalam tahun (2009/2010)
ramai jugak lah orang duk usha aku. Kui3x Yang lawaknya yang
usha aku tu perempuan. Aikk! Aku ni perempuan ke lelaki ???

Of course perempuan kan. Dia duk antar chat kat aku. Hello , ..
Hye, ... Yo Wazzup! . .. Mula-mula aku layan je lah. Oh! Dia nak
berkawan je ni. Tu sangkaan pertama aku. Lama2x duk chatting dia
tanya aku, .. " Do you have a girlfriend ? " Aku macam , ..


Lebih kurang lah. Rasa macam, .. . " Eh! Biar betul minah ni . Sawan
ke apa. Weyh! Aku perempuan lah! " Haha Pernah
berlaku tak kat korunk ??! Tak pernah ? Bhaha Untung nya aku
dapat pengalaman mengarut ni. : D Untung lah sangat.

Alhamdulillah semenjak aku mengamalkan cara 'offline' hidup aku
jadi aman. Kalau tak mesti ada chat masuk. Seriusly, aku bukan sombong
tapi aku malas nak layan hamba-hamba Allah yang kat luar sana tu yang 
duk antar chat. Mula2x okey  .... . lama-lama, 
" Awak .. no pfone ada tak ? " What the fish ???!

Geram tahap dewa aku! Tapi kawan aku selalu marah kat
aku. On la chat tu. Senang sikit nak chat. Sesungguhnya aku
sangat lah malas nak bukak chat ni. Nak chat, .. inbox je lah. Senang
sikit. Kalau rasa rajin nak reply aku reply kalau malas, ..
Im sorry *versi Amir Raja Lawak*

Baiklah teman-teman. Esok saya dah nak kembali ke
'castle' . Hehe Biasalah. Mana boleh tinggal lama-lama kat
rumah ni, .. Tahun depan InsyaAllah boleh. 

"SPM cepat lah
pergi lenyap dari diriku ini .. 
Shushhh! Shussh! pergi main jauh-jauh !"




Sweet 17th To Myself

1 comment:
Assalamualaikum semua. Yeah! 
Im 7teen already. Kuikuikui3x Alhamdulillah :) Taksangka hari ni tiba jugak. HAHA Im officially SPM 2013 candidates. Wahh! terharu *konon Sekrg ni kan, semua duk cakap pasai Lahad Datu. Xsangka bleh jadi mcm tu. "Ya Allah lindungilah kami, Ya Allah" Amin Hah! Sekarang tengah menanti kedatangan/kehadiran my birthday kek. Kalau aku takbawak kompen2x dorunk duk bising. 

"mana keknya??" blahh.. blahhhh .. 

Hishh! Okey nanti aku
bawakan , Okeyhhh ?

Sekarang dah masuk bulan 3. Nanti bila aku balik dah nak akhir bulan 3 . Then masuk bulan 4. then2x ~ ~ SPM come. Hadoiii. Tahun ni siyes sedih. Tahun depan aku dah xdpt rasa mcm mana bangun awal kawan kejut. Malam2x buat mesyuarat dorm + beleber dekat junior. HAHA best nya jadi senior. KAN ?? : ) HEHE Im gonna miss this moment. Eh, betol kah tahun aku ni, budak2x WAJIB pergi PLKN . Selama 6bulan? siyess kah? Atau khabar angin ?? Giler kow! Mcam2x boleh aku buat kat umah. Habiskan kdrama .. running man . HAHA Xdelahh.. Tapi 6 bulan tu ,. ... lama sangat lahhHH!. 3bulan pun dah okeyh. Lebih pada cukup seyhhH!

Balek nanti menanti ketibaan beg yang aku beli. Elstinko Bag.

Try search >> Elstinko Bag .

Cute lorh. Erh, bukan cute lahhh .. ganas sikit. Tapi xpe aku suka. InsyaAllah balek nanti baru sampai. Even yang aku beli bukannya Ori punya. But it still Elstinko Bag. Ori harga dia RM4++ RM 5++ Ohh! memang aku duit banyak tu pun. Tapi yang Ori lawa weyh. Okey GTG. Sudah packing barang. Nanti balek asrama. HAHA . byebye. Having last lunch at home. See you cuti nanti. Assalamualaikum .. :)