Salam Aidiladha & selingan2x ~

No comments:
<< tidak berkaitan dgn tajuk kali ini >>

//Assalamualaikum semua & Salam Aidiladha :" ) Pe la.. Sepatutny aku pergi ikut ibu aku pergi 
tgk lembu korban. Tpi disebbkan aku "terlambat", so aku ditingglkn.. sob2x. taksedih pun. 
kukuikui ~ Nak je update gambar sempena Hari Raya Korban ni, tapi xde sumber le.. Esok
baru balik rumah. Kfine. Lusa nk balik SAHUT and 2more weeks left ! yipppeey happy gile!
Hadiah takbeli lg tuk jamuan kelas. Urhhh! Baru igt nak khatam kn drama To The Beautiful You
dari ep 1-15 kalau xsilap le.. btw, aku ngan classmate ade problem sikit. hadooiy xsangka
menda ni akan jadi sampai serius ni. Hajat nk bergurau tp dah jadi serius sampai2x maybe
spoil mood raya & maybe juga dia kena marah ngn parents dia. Sorry sangat2x **** ! Siyes
aku pun terlibat sama. Hope perkara ni boleh diselesaikan naik sekolah nanti.. 

Cukup mood sedih : ) Tahun depan, Insyaallah jika aku masih di SAHUT, aku mungkin
berkemungkinan besar terpisah ngan classmate aku. Siyes aku cakap, aku sayang diorunk
sangat-sangat. Mereka semua terbaik . Kita semua taknak terpisah. Nak kelas sama tahun 
depan. Huwaaaaa~ Yg ni mmg aku betul-betul sedih : ( Aku dah anggap mereka semua tu mcm
kakak adik abang aku sendiri dah. Dah tahu perangai masing-masing. Aku accept dorunk
ngan hati terbuka even masa mula-mula takdapet nak terima. Setiap orang ad kekurangan
& takde sesiapapun yang perfect.. Aku sayang 4UMT !!!! Sampai bila2x aku akan
ingat memory kite bersama.. yg paling best, mesyuarat kelas. Maybe sebab girls dlm UMT selalu
bersama, ada yg menyatakan kita org ni assabiah. Tak bergaul ngn kelas laen.. Hurmmm,
maybe sebb tu kot, kelas kita org juga kurang disengani oleh segelintir F4 kt sini...

Hehe~ Dah takde idea nak tulis ape.. just nk share  1 2 gambar yang baru disnap on last
day school before cuti hari raye.. Last but not least, Assalamualaikum & moga happy bersama
family dalam hari yang mulia ini.. 
- AnisyaMir -

<< girls 4UMT . Zahid menggantikan Iffah ;' D >>

<< Us ! Undeniable Magnificient Teenagers >>

<< Dan ini adalah ahli Tok Indera 3 + Camaraderie. Tu nama
dorm kita orang. Cute tak? hhohoho >>