Saya Diterima, Alhamdulillah


Alhamdulillah... Rayuan dan pujukan sy diterima lah ! Semalam (hari khamis) masa kat sekolah, kawan aku cakap result permohonan SBP dah keluar. Sampai je kt rumah, aku terus on lappy then search laman web ni >> http://www.moe.gov.my/



Sperti yang tertera, aku dpt SM Sains Hulu Terengganu. Rmai jugak dpt tawaran sekolah
ni. Almaklumlah, sekolah baru ... Persoalanya sekarang , nak perg ke taknak ? Kalau aku xpergi rugi, SBP tu ! *wlaupun still sek baru* . Tapi, klau aku pergi sape nak jaga baby bulat aku tuh ??? Hurm nmpknya terpksa lah aku jual dia. Being together since 2008 . Sekarang dah 2012 . Korang kira lah berape tahun dah kite orang together.

Daftar hari rabu ni ! Kalau kirakan, xsampai sebulan aku sekolah kat sekolah baru aku tu. Ala , baru nak kenal2x ngn kawan baru.. Nak tambah friend list *berangan* .. Nampaknya xkesampaian jugak lah..Macam manalah kehidupan kat asrama ni . Best kah ???


No comments:

Post a Comment