Its Been So Long



Olla-olla ebelibady .. 
anyonghaseyo ,,

wah! long time not seen ^^ rindu giloks sama ini belog *muach sikit*
apa habak warga belog ? anda sehat ? alhamdulillah .... aku pun sehat jugak .. Byk giler citer nk habak maii
kt korunk semua ^^ Tapi xtahu nk start kt mana --' 

Firstly , aku nak mintak maaf byk2 kat hampa yg duk atr chat kt cbox aku .. yg duk bw pun sama .. tengs.
nanti aku bls balik kunjungan korunk k ? Yg ajk join contest bebagai lg tuh pun sat nanti aku hupdate n join .. 
Urh.. xtahu nk taip ap lagi sbb skang aku tgh happy + sedih .. kenape ? nih nk hupdate entry seterusny ^^

To Kyuhnieppa , 생일축하합니다  !!!! saengil chukha hamnida !!!

No comments:

Post a Comment