"Awak Dah Ada Belum Budak Macho?"






?hb ?? 2007
Berape hb ntah aku xingt *sorry beb* ! hari pertemuan perkenalan aku dgn si Dia.
Siyes beb ! mase jumpe Dia totally aku happy sesangat ! tiap hari sengeh sampai 
kt telinga .. Tp mase tu aku malu2x kucing lg ngn Dia.. bt mcm mano , time tuh aku 
xmature lg.. nafsu pun belum tentu ad ke tak ^^

?hb ?? 2008
Time ni aku still lg segan ngn Dia .. almaklumlah Dia ni hensem jugak.. mesti ramai 
awek duk syok kt Dia ! Huh ! jeles makk taoo ... Tahun ni aku jarang duk 
berkepit dengan dia. Kn aku bdk UPSR ,so kureng2x sikit lah duk berkepit 
dengan "budak" toye nih ^^

2009
Baru aku start nk manja-manja jiwang2x ngn Dia ! Kekadang , Dia ni annoying 
giler .suka je bt aku marah. Tkpe , kate org sabar tu separuh dr iman . kan? ^^

2010
Tahun ni aku dh berubah hati sikit ngn Dia ! Boleh dikatakn hari2x aku marah Dia! 
Geram ok ! Boleh time aku takde dia dating dengan aweks lain . Perhh ,, 
makwe mana takmarah ?

2011
Ok we done ! We broke up ! Tetiba ,, Dia pujuk aku balik suh terima Dia. Dia janji 
Dia xbuat lagi .. Dia nk berubah .. Taktahu mcm mana aku kasi Dia peluang kedua.. 
Btw , aku memang still sayangkan dia ^^

6hb Februari 2012
Tarikh tu , hari ni kan ?? Now im officially broke up with my ex-lovers ! Walaweyh , 
aku mmg dah xtahan seyh hidup ngn Dia ! Hari ni jugak aku dpt pakwe baru ! 
Yeppy . happy nyer ^^ Lepas ni , mesti aku rindu nk gaduh ngn Dia .. 
Aissh ! Lupakan2x ~ 



Tadaa ~ terima kasih kerana sudi membaca mini diary aku.. mini diay aku lepas ni dah 
xde dah nama "budak annoying" , skang WAJIB ad nama "budak macho" ^^
Ohyeah , korunk jgn salah faham okay ? budak annoying yg aku mksudkan tu bukan 
MANUSIA ! Tapi , benda iaitu Celcom Bin Broadband ! Alla , xkan xkenal .. 
Dan budak macho yg aku maksudkan tu mestilah , Streamyx Bin Telekom Malaysia 
.. Amacam rasa bengang tak ? huhu ~ Ekcelli , saja nk share ngn korunk yg hari ni 
rumah aku dh ada wifi . Lama aku tunggu saat2x ni ! *waduh ayat aku* ^^ Lepas ni ,
 nk dating ngn photoshop pulak ! 
Anyong ^^

No comments:

Post a Comment