Alhamdulillah

Assalamualaikum.
Seperti sedia maklum , pagi tadi semua candy's PMR 2011 ambik result termasuk aku . Alhamdulillah. Tu lah perkataan pertama yg keluar dr mulut aku .Teacher BI aku dah tunggu sebelah aku . Perhhh ! Tak tahu nak describe mcm mana , mcm nk tercabut jantung aku . sebelum aku ambik result , kwn aku cakap dia nmpk byk A . Aku tak percaya lah kan . So , aku beranikan
diri pergi kt guru kelas aku . Mata nih kalau boleh taknakk celik jerr .Tapi intai jugak .

Alhamdulillah , I GOT 8A'S . Mcm tak percaya jee . Aku terus peluk teacher aku .Sebenarnya, aku dtg ngn mak aku . Tapi , aku suh mak aku balik.. Takyakin katakan .Tapi memey tak yakin punn ;'P . Okay then , kawanII aku / cikgu semua ckp tahniah . Aku still tak percaya seyh . Aku tgk jam , 

"eh betul ke hari ni 22hb ? ke aku  mengigau nih !!" 

Tapi its real .CepatII aku called my mum ckp yg aku dpt 8A . Tapi line tak clear so my mum decided nk datang sek. Mengalir air mata mak aku tauuu . Mana tak nya , trial aku dpt 1A , yg lain semua B ngn C . mmg xsangkaII lah mak aku ckp . Then pergi rumah nenek aku .  Nenek aku pun sampai mengalir alir mata .Same with my aunty lah . Mak saudara aku . Semua org tak percaya .

Tak lama tuh , ayah aku call . Aku yg jawab . Then aku ckp ngn ayah aku sekejab .
Terus aku tuntut hadiah yang ayah aku janji . Hadiah ap ? Nanti bila dah dpt aku share okay ? Psst , bukan nk menunjuk . Xbaik fikir negatif ;') Hah ! Tuhjellah . Dah panjang la plak aku duk karang D; .

2 comments: