Result PMR (22/12/11)

Dah lama menghilang. Sebenarny aku dah berniat nak tukar balik blog aku dari Blogskin to Denim . Tapi , complicated jugak !! So, aku decided lahh nak tukar skin laiin, and inilah rupanya . Okay x ? 
Yang paling aku suka part header. Lawa woo ~ Skin asal headernya lain . 
Tapi aku rasa header yg aku guna sekarang pun okay jugak . Sesuai dengan theme :: 
Redblackwhite 

Okay, back to topic . Sekarang dah 16hb . PMR Cady's 2011 , berapa hari lagi nk ambik
result ? Arhhh . Taksampai seminggu kan ? Korang macam mana ? Aku rasa  otak aku semakin hari semakin sewel duk memikirkan pasal result aku tuh !! Dahlaa semalam mimpi
yang aku dapat 85 in Math . Mimpi boleh jadi Reality tak ? Ya Allah . S.U.M.P.A.H aku cakap ,
bangun jeer dari tidur terus aku campur markah PAPER1 + PAPER2 yang aku dapat . 

Tapi kn, totally xmasuk akal mimpi aku tuh. Boleh pulak tahu markah P1 ngn P2 kn ? hahaha . InsyaAllah , hopely its become reality . Amin Ya RabbalalaminIII . For the ending , cuba kau layann lirik Sedetik Lebih by Anuar Zain .Hayati betulII . Tapi lirik nih takfull , cuma keratan . 
PMR Candy' 2011, nilahh perasaan kitakan ?

No comments:

Post a Comment