Happy Birthday Baby Girl

'Happy Birthday Baby Girl' !!! 


27 November 2011 . Genab dah 5 tahun usia baby girl aku ;P Baby girl ??!  Hahaha bukan real baby girl , mksd aku pet aku laaaa . Nama diberi Fiona. Tapi, panggil laa Fiona pun mmg dia tak layan.

Tapi satu je yang si Fiona ni takde : telur . Bukan telur rebus ke telur mata lembu , haaa ! ini telur hanya ada kat kucing jantan je . Si Fiona kan betina Nak cerita sikit tentang sumbangan/kebajikan
yang di dah sumbangkan kat tuan dia ni . Parut kat tangan/kaki . Tuh sumbangan besar dia lah . 

Susah nk kawal ini budak . Kucing jantan pun takutt ngn dia . Sebab tu sampai
sekarang dia tak berlaki . Hehehe . Lagipun aku xbenarkn sama sekali . siannn dia kan ? jahatnya aku Okay , aku ada sertakan beberapa gambar dia tukk tatapan anda semua . Sampai sini jelah .


No comments:

Post a Comment